Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Salt caps

Nutrend

Nutrend - Salt caps - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - Salt caps - 120 capsules
Salt Caps van Nutrend is een unieke mix van mineralen en vitamines, en niet alleen voor topsporters. Als je tijdens een fysieke inspanning spierkramp krijgt dan kan dit wel eens komen door een te laag magnesiumgehalte in het bloed, waardoor het elektrolyten evenwicht in het lichaam is verstoord. Anticramp bevat de optimale mix van elektrolyten, magnesium en B-vitaminen.
  • Met natrium, magnesium, vitaminen en L-carnosine
  • Ondersteuning tegen spierkrampen
  • Herstelt het elektrolyten evenwicht
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 11,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Een unieke mix van elektrolyten en vitamines, niet alleen ontworpen voor professionele atleten. In het geval van een verstoorde elektrolytenbalans of vanwege hun significante vermindering van lichamelijke activiteit en gelijktijdig verlies van lichaamsvloeistoffen, kunnen sporters een gevoel van zwakte of kramp ervaren.

Met het product SALT CAPS kunnen deze ongewenste omstandigheden preventief worden tegengegaan en kan de kwaliteit van de atletische prestaties aanzienlijk worden verbeterd. Een mengsel van elektrolyten, magnesium met vitamine B1 en B5 helpt vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen, de elektrolysebalans en het energiemetabolisme te bevorderen.

Opmerking:  voedingssupplement. Vervangt het gevarieerde dieet niet. Niet geschikt voor kinderen, zwangere en zogende vrouwen. Buiten bereik van kinderen bewaren! Bescherm tegen hitte, vorst en vocht.
Voedingswaarde
100 g5 caps
natrium12000 mg420 mg
magnesium1900 mg = 507% *69,5 mg = 19% *
Pantotheenzuur274 mg = 4567% *9,5 mg = 158% *
niacine247 mg = 1544% *8,5 mg = 53% *
thiamine58 mg = 5273% *2 mg = 182% *
riboflavine13 mg = 929% *0,45 mg = 32% *
Vitamine B611 mg = 786% *0,4 mg = 29% *
L-carnosine1019 mg34,5 mg
* Referentie-inname
1 dop: 677 mg
Netto gewicht: 81,2 g (120 caps)
Ingrediënten
Ingrediënten: natriumwaterstoffosfaat, magnesiumcitraat, gelatinecapsule (gelatine, kleurstoffen), kaliumgluconaat, calciumgluconaat, natriumwaterstofcarbonaat, natriumchloride, L-Carnosine, calcium D-pantothenaat, antiklontermiddel silicium dioxide, nicotinamide, thiaminehydrochloride, ribofl avin, pyridoxinehydrochloride.
Gebruiksaanwijzing
Dosering: op de dag van lichamelijke activiteit 2 capsules ‘s morgens en 2 capsules ongeveer 40 minuten vóór de fysieke activiteit. Neem in de loop van de prestaties na gebruik. Voor ongemak en voorbereiding op de prestaties, neem een dosis van 5 capsules per dag 2 dagen eerder. Maximale dagelijkse dosis: 5 capsules. De aanbevolen dosering mag niet worden overschreden. Toepassing: Na aanbevolen dosering de capsules geleidelijk doorslikken en met veel water consumeren. Alcohol en melkdranken zijn niet geschikt. Neem de capsule heel. Na opening bewaren bij een temperatuur tot 25°C en gebruiken binnen 2 maanden.

Salt caps

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.