Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Shark Cartilage

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Shark Cartilage - 75 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Shark Cartilage - 75 capsules
Scitec Nutrition Shark Cartilage is een zuiver en natuurlijk supplement dat glucosamine sulfaat, chondrotine sulfaat en mineralen zoals calcium en fosfor bevat. Shark Cartilage draagt bij aan de gezondheid van botten, gewrichten en kraakbeen.
  • Zuiver, gevriesdroogd haaienkraakbeen
  • Kan pijn aan botten en gewrichten verminderen
  • Kan helpen bij de behandeling van en bescherming tegen blessures
  • Natuurlijke ondersteuning voor gewrichten
Inhoud
 
75 capsules
Consumentenadviesprijs 16,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Haaienkraakbeenpoeder is een natuurlijke bron van chondroïtinesulfaat. Elke portie levert 2960 mg haaienkraakbeenpoeder. Chondroïtinesulfaat zorgt ervoor dat de afbraak van gewrichtskraakbeen in mindere mate voorkomt en het stimuleert de aanmaak van nieuw kraakbeen. Chondroïtinesulfaat zorgt er ook voor dat er water in het gewrichtskraakbeen vast wordt gehouden zodat het gewricht schokbestendiger wordt. Chondroïtinesulfaat is daarnaast ook effectief voor het remmen van ontstekingen in gewrichten.

Daarnaast bevat Scitec Nutrition Shark Cartilage glucosamine sulfaat, mangaan en mineralen zoals calcium en fosfor.

Glucosamine sulfaat is goed voor gewrichten. Het fungeert als soort kussen binnenin het gewricht waardoor infecties, pijn en slijten voorkomen wordt. Ook heeft glucosamine een goede uitwerking op de huid. Dit komt doordat het zorgt voor een goede vochtbalans en het op pijl houden van voldoende volume van het aanwezige vocht in de huid.  In het gewricht vormt dit onder gezonde omstandigheden een soort stootkussen tussen de beide delen van het gewricht en voorkomt slijtage, pijn en ontstekingen. In de huid, waar proteoglycanen ook veelvuldig voorkomen, zorgt dit aantrekken van vocht voor volume en een goede vochtbalans. De elasticiteit van het bindweefsel wordt hier groter door, waardoor het als een bouwsteen voor collageen en hyaluronzuur dient.

Mangaan draagt bij tot het behoud van normale botten en tot de normale vorming van bindweefsel.

Calcium of kalk is een mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit. Als je voldoende calcium binnenkrijgt, heb je op latere leeftijd minder kans op botontkalking of osteoporose. Daarnaast geldt ook hoe meer je beweegt, hoe meer je die kans ook verkleint. Bewegen verstrekt de botten. Daarnaast zorgt calcium ervoor dat de zenuwen, spieren en bloedstolling optimaal blijven functioneren.

Fosfor is van belang voor het sterker maken van het skelet. Fosfor speelt een grote rol bij het leveren van energie en is het onlosmakelijk verbonden met ons DNA. Verder is fosfor van essentieel belang voor de het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten.

Gebruiksaanwijzing: Neem 5 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Shark Cartilage:
Portiegrootte: 5 capsulesPorties per verpakking: 15
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Mangaan0,3 mg15%Haaienkraakbeenpoeder2960 mg
NRV%: voedingsreferentiewaarden
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Shark Cartilage:Shark-kraakbeenpoeder ( vis) , rundergelatine, kleurstof (titaniumdioxide), mangaansulfaat-monohydraat.
Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Shark Cartilage

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.