Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Super Guarana zorgt voor een scherpere mentale functie, alertheid en reactietijd. Het verhoogt het energiegehalte op een natuurlijke wijze. Verrijkt met calcium! Verhoog je energie en verkwik je zintuigen met Scitec Nutrition Super Guarana!

  • Guarana zaden bevatten ongeveer twee tot drie keer de concentratie cafeïne dan in koffiebonen zit
  • Scherpere mentale functie, alertheid en reactietijd
  • Hoger energiegehalte
  • Draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, normale spierfunctie en neurotransmissie en het behoud van normale botten en tanden
 

Inhoud
 
100 tablets
Consumentenadviesprijs 14,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Als je op zoek bent naar een natuurlijke bron voor lichamelijke energie, dan is Scitec Nutrition Super Guarana je beste keuze. Guarana is een natuurlijke, plantaardige bron van cafeïne. Sterker nog, het bevat zelfs meer cafeïne dan koffiebonen!

Guarana bevat naast cafeïne, sterk uiteenlopende mengsels van xanthine-alkaloïden, waaronder theofylline en theobromine en andere stoffen zoals polyfenolen. Het wordt van oudsher gebruikt als oppepper. Het levert naast een goede dosis energie, ook een boost aan je hersenactiviteit en vergroot je focus.

Super Guarana bevat ook calcium dat bijdraagt aan een normaal energieleverend metabolisme, normale spierfunctie en neurotransmissie en het behoud van normale botten en tanden*.

De kracht van guarana is nu in jouw handen. Verhoog je energie en verkwik je zintuigen met Scitec Nutrition Super Guarana!

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Belangrijk: Bevat 198 mg cafeïne per portie. Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen. Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Super Guarana:
Dosering: 2 tablettenDoseringen per verpakking: 50
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Calcium500 mg63%Guarana900 mg
Gestandaardiseerd voor cafeïne-inhoud. Eén portie bevat 198 mg cafeïne
* NRV%: voedingsreferentiewaarde
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Super Guarana:Calciumcarbonaat, Paullinia cupana (zaad) 3-5: 1 extract, verstevigende stoffen (microkristallijne cellulose, colloïdaal siliciumdioxide), verhogende stoffen (talk, magnesiumstearaat)
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem 2 tabletten ongeveer 30 minuten vóór de training of een activiteit per dag.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Super Guarana

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.