Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Omega 3 zijn semi-essentiële vetzuren voor jouw lichaam! Dit wil zeggen dat jouw lichaam slechts in beperkte mate in staat is om deze vetzuren aan te maken. Toch zijn deze omega 3-vetzuren van groot belang voor een gezond lichaam.
  • Het is van cruciaal belang voor de hersen- en zenuwfunctie en het gezichtsvermogen
  • Bevordert het afweersysteem
  • Helpt om helder na te denken en ondersteunt de intelligentie, het concentratievermogen en het geheugen
  • Heeft een gunstige invloed op het hart en ondersteunt een rustig en regelmatig hartritme
  • Houdt de normale bloeddruk in stand en helpt bij het schoon en soepel houden van de bloedvaten
  • Ondersteunt de werking van insuline en bevordert een gezonde en evenwichtige koolhydraat- en vetstofwisseling
  • Helpt de gewrichten soepel en gezond te houden en zorgt voor sterke botten door ondersteuning van de kalkhuishouding en mineralisatie
  • Helpt bij het behoud van gezonde slijmvliezen, onder meer in het maagdarmkanaal
  • Makkelijk in te nemen, in capsule vorm
Inhoud
 
100 capsules
Consumentenadviesprijs 16,90
Login om te bestellen
Beschrijving
De voordelen uitgelicht

In de afgelopen 10 jaar is het voedingspatroon, dankzij de voedingsindustrie, behoorlijk veranderd. Als gevolg daar van krijg jij meer verzadigde (ongezonde) vetten binnen en steeds minder onverzadigde (gezonde) vetten. In  het gemiddelde westerse voedingspatroon is de juiste verhouding omega 3 drastisch uit balans. Omega 6 krijg jij via de hedendaagse voeding ruim voldoende binnen terwijl we zelfs met een gevarieerde voeding tekort komen aan omega 3.


De hoge waarden EPA en DHA dragen bij aan de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte in het bloed.

Omega-3-vetzuren (in het bijzonder DHA) zijn in hoge concentraties aanwezig in jouw hersen- en zenuwweefsel en retina (netvlies) en zijn daarom van cruciaal belang voor de hersen- en zenuwfunctie en het gezichtsvermogen.


Omega 3 voorkomt dat de verhouding tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in het celmembraan van jouw afweercellen niet in balans is. Op deze manier bevorderd Omega 3 jouw afweersysteem.


Een goede omega-3-vetzuurstatus helpt jou om helder na te denken en ondersteunt de intelligentie, het concentratievermogen en het geheugen.


EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart en ondersteunen een rustig en regelmatig hartritme. Ze houden de normale bloeddruk van jou in stand en helpen bij schoon en soepel houden van de bloedvaten, mede door het ondersteunen van de endotheelfunctie in de bloedvaten en het verlagen van de triglyceridenspiegel. De omega-3-vetzuren in Omega 3 houden jouw rode bloedcellen soepel, zodat deze gemakkelijk door de haarvaatjes gaan, ondersteunen de normale stollingsneiging en houden het bloed dun.


Omega 3 vloeistof ondersteunt de werking van insuline en bevorderen een gezonde en evenwichtige koolhydraat- en vetstofwisseling. EPA en DHA helpen de gewrichten soepel en gezond te houden en zorgen voor sterke botten door ondersteuning van de kalkhuishouding en mineralisatie. Tevens helpen de omega-3-vetzuren in Omega 3 jou bij het behoud van gezonde slijmvliezen, onder meer in het maagdarmkanaal.


Omega 3 van Scitec Nutrition staat bekend om zijn hoge dosering.


Gebruiksaanwijzing:

 

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.


Belangrijk: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Omega 3:
Dosering: 2 capsulesDosering per pot: 50
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
Visolie2000 mgvan welke
waarvan omega-3 vetzuren600 mgEPA (Eicosapentaenoic Acid)331 mg
(Totaalbedrag minimum)DHA (Docosahexaenoic Acid)207 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Omega 3: Visolie, rundergelatine, antioxidant (natuurlijke tocoferol), zonnebloemolie. Capsule: Gelatine, bevochtinginsmiddel (Glycerol), water

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 maal daags 1 softgel-capsule bij de maaltijd.

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek waar voedingsmiddelen worden geproduceerd die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevatten.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kleine kinderen houden.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.