Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Tribulus Terrestris is een eenjarige plant van de familie Zygophyllaceae die al generaties lang wordt gebruikt om de seksuele functie en fysieke prestaties te ondersteunen, te vitaliseren en te verbeteren. Binnen de Chinese geneeskunde wordt de plant gebruikt om de werking te stimuleren van: Nieren, Lever, Spijsvertering, Hoge bloeddruk, Libido*.

  • Populair onder bodybuilders en krachtsporters
  • Bevordert een gezonde huid
  • Ondersteund het vocht afdrijvend effect
  • Helpt het normale energieniveau op peil te houden
  • Maar liefst 60 capsules met 400 mg werkende stof per capsule

*studies zijn nog in volle gang

Inhoud
 
60 capsules
Consumentenadviesprijs 14,35
Login om te bestellen
Beschrijving

Tribulus Terrestris: een plant met geheimen

Betere doorbloeding van vaatwanden

Tribulus Terrestris is een eenjarige plant van de familie Zygophyllaceae die al generaties lang wordt gebruikt omdat men stelt dat het de seksuele functie en fysieke prestaties activeert, vitaliseert en verbetert. Het fruit en de wortels van Tribulus Terrestris worden al duizenden jaren gebruikt als volksgeneesmiddel in China, India, Soedan en Pakistan. Het extract dat uit de wortels van de plant wordt gewonnen zou een positief effect hebben op het testosteron niveau maar dit is nooit bewezen. Wel is bewezen dat het een positief effect heeft op de doorbloeding van de vaatwanden. 

Bescherming en verlaging bloedsuiker

Het fruit van de plant heeft meer een beschermende werking heeft op de functie van de organen. Naast deze voordelen lijkt het kruid in staat om de bloedsuiker te verlagen. Dit kan heel goed nieuws zijn voor mensen met diabetes type 2 of mensen die een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van diabetes type 2. Bij het verbranden van vet is het ook belangrijk dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt. Een snelle stijging geeft een minutenlange boost, door vervolgens vermoeidheid. Dit wordt dan weer gecompenseerd door voeding met veel suiker te eten en belandt je in een vicieuze cirkel. Hierdoor kan overgewicht ontstaan en verhoogt het risico op diabetes. Wanneer 100 mg per kg werd toegediend aan proefdieren kon men in een wetenschappelijk onderzoek aantonen dat Tribulus Terrestris de bloedsuiker kan halveren.

Andere voordelen

Een bepaald bestandsdeel, tribulosine, zou een sterke werking hebben op het cardiovasculaire stelsel. Echter heeft men daar nog nooit zeer specifiek onderzoek naar uitgevoerd. Toch betekent dat een zeer veelbelovend voordeel.
Tribulus geeft je meer energie tijdens het trainen. Naast alle voordelen heeft de plant een vochtafdrijvend effect. Tribulus is een afrodisiaca en stimuleert de mannelijkheid op een natuurlijke manier. Kortom, een krachtig kruidenpreparaat met vele voordelen waar nog veel onderzoek naar zal worden gedaan!

Kortom: de onderzoeken naar deze veelzijdige plant zijn nog lang niet afgelopen en gaan door. Wij kunnen bijna niet wachten wat er nog meer wordt ontdekt en onderbouwd. We blijven het volgen.


 
Voedingswaarde

Tribulus van M Double You:

Samenstelling1 capsule2 capsules
Tribulus Terrestis Extract1000 mg2000 mg
                     -Waarvan Saponines 400 mg800 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Tribulus van M Double You:

Tribulus Terestis (fruit) 12:1 extract, Bovine gelatine, Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat), Kleuren (Titanium Dioxide)


Gebruiksaanwijzing
Neem 1-2 capsules per dag bij voorkeur bij een maaltijd. Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Allergenen Info
Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt.
Bewaaradvies
Koel, donker en droog bewaren.

Tribulus

M Double You

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.