Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

MyoFactor is een suikervrije drinkpoeder met creatine, aminozuren, vitamines, mineralen, lecithine, inositol en Coleus forskohlii-extract (gewichtbeheersing).

 • Suikervrij, Glutenvrij, Lactose vrij
 • Voor herstel en opbouw van spieren
 • Vetvrije spiermassa
 • Palmolie vrij
 • Met toegevoegde vitamine B6 en  D
 • Veganistisch
SmaakInhoud
285 gram 
Peach Ice TeaLogin om te bestellen
Pineapple/CoconutLogin om te bestellen
Beschrijving

De multifunctionele eigenschappen van het product zijn te danken aan de gevarieerde ingrediënten met verschillende voordelen:

 • Vitamine B6 is betrokken bij een normaal eiwit- en glycogeenmetabolisme.
 • Zink en magnesium zijn betrokken bij de normale eiwitsynthese.
 • Magnesium draagt ​​bij aan een normale spierfunctie.
 • Vitamine D draagt ​​bij aan het behoud van een gezonde spierfunctie.
 • Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van intensieve training.Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 3 g creatine.

De functie van aminozuren in cellen - en in het menselijk lichaam in het algemeen - is divers en veelomvattend.Naast de bekende essentiële en niet-essentiële onderverdelingen, kunnen ze worden gecategoriseerd volgens de chemische structuur, devchemie in waterige oplossing, de typische biochemische reacties en de fysiologische rol, enz. Deze kunnen hieronder gedeeltelijk worden samengevat:.

L-leucine, L-lysine en L-arginine zijn zogenaamde eiwitopbouwende aminozuren.Het voorvoegsel L- betekent dat de verbinding een L-configuratie vertegenwoordigt die door het lichaam kan worden gebruikt.L-leucine en L-lysine zijn essentiële aminozuren, waarbij de eerste een vertakte keten is.

De metaboliet, HMB (beta-hydroxymethylbutyraat), of meer precies het calciumzout, is ook opgenomen in de ingrediënten.Naast een bestanddeel van eiwitketens is L-arginine ook een voorloper van stikstofmonoxide (NO), een zogenaamde voorloper.L-arginine wordt in het menselijk lichaam gevormd in een biochemische cyclus die de ureumcyclus wordt genoemd.Onder andere de niet-eiwitopbouwende L-ornithine, die ook in het product aanwezig is, maakt deel uit van deze cyclus.

Voor eiwitopbouw is natuurlijk meer nodig dan aminozuren.Het is een zeer complex proces dat nauwkeurig wordt gecontroleerd.De term 'eiwitopbouwend aminozuur' moet daarom niet worden verward met het proces van het synthetiseren van eiwitten.

Het is dan ook geen toeval dat de steunpilaar van het actieve profiel van zo'n multifunctioneel1 product de diverse samenstelling van aminozuren is.

De lecithine in dit product is een essentieel onderdeel van cellen, zowel voor structuur als functie.

Het plantenbestanddeel van het product wordt vertegenwoordigd door Coleus forskohlii-extract gestandaardiseerd op forskolin.Standaardisatie is een proces dat ervoor zorgt dat in elke eenheid plantenextract altijd dezelfde hoeveelheid actief ingrediënt aanwezig is.

Het is essentieel op te merken dat, hoewel het product in kwestie de mogelijkheid biedt om de voeding aan te vullen, het geen vervanging is voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

 • Suikervrij*
 • Glutenvrij**
 • Lactose vrij***
 • Palmolie vrij
 • Veganistisch

*
** Glutenvrij volgens EU
-regelgeving *** Lactosevrij:

Voedingswaarde

Portiegrootte: 19,00 g | 2x (1+3/4 maatscheppen = 1 eetlepel)
Aantal porties: 15 (285 g)
Vitaminen en Mineralen (overige ingrediënten) 19 gram NRV3
Vitamine B6 2 mg 143%
Zink 10 mg 100%
L-leucine 3000 mg
HMB 2000 mg
L-Arginine 1500 mg
L-Ornithine 600 mg
L-Lysine 450 mg
Magnesium 113 mg 30%
Calcium 120 mg 15%
Vitamine D 5 g 100%
Creapure® (Creatine monohydraat) 3412 mg
Waarvan creatine 3000 mg
Inositol 500 mg
Coleus forskohlii-extract 113 mg
forskolin 11,3 mg
Lecithine 100 mg
3 NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.

Ingrediënten

Pineapple/Coconut:
Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Arginine hydrochloride 9,6%, voedingszuur (citroenzuur), calciumgluconaat , aroma's, maltodextrine, L-Ornithine hydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysine hydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), Coleus forskohlii wortel extract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel middel (siliciumdioxide), zinkbisglycinaat, kleurstof (riboflavines), pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol].Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten bevat.

Peach Ice Tea
Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Arginine hydrochloride 9,6%, voedingszuur (citroenzuur), calciumgluconaat , aroma's, maltodextrine, L-Ornithine hydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysine hydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), kleurstof (sulfiet ammonia caramel), Coleus forskohlii wortel extract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel (siliciumdioxide), zinkbisglycinaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract ), cholecalciferol].Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren,

Gebruiksaanwijzing

Meng 1 portie (9,5 g = 1+ 3/4 maatschepje = 1 eetlepel) van het product per dag in 300 ml water.Consumeer 2 porties per dag!

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. 

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het wordt niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Consumptie van het product wordt afgeraden bij bekende onderliggende ziekten of bij inname van medicatie!

Allergenen Info

Gemaakt in een plant die voedsel produceert dat melk, eieren, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevat.

Bewaaradvies

Buiten bereik van kleine kinderen bewaren!

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.