Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Scitec Nutrition - Vitamin E - 100 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Vitamin E - 100 capsules

Vitamine E van Scitec is een anti-oxidant van superieure kwaliteit dat je lichaam van de vereiste hoeveelheden vitamine E voorziet, en dus op effectieve wijze zal vechten tegen de vrije radicalen die je cellen kunnen beschadigen en ouderdomsverschijnselen kunnen versnellen.

  • Antioxidanteigenschappen: Vitamine E staat bekend om zijn rol als antioxidant, wat betekent dat het kan helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam.
  • Celbescherming: Vitamine E speelt een rol bij het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress, die kan ontstaan door verschillende milieu-invloeden.
  • Stabiliteit van enzymen: Vitamine E draagt bij aan het behoud van de stabiliteit van bepaalde enzymen in het lichaam.
  • Voedingsbronnen: Noten, zaden, plantaardige oliën, bladgroenten en volle granen zijn enkele voedingsmiddelen die vitamine E bevatten.
  • Het handhaven van een dieet dat rijk is aan verschillende voedingsstoffen, waaronder vitamine E, draagt bij aan de algehele gezondheid en het welzijn.

Inhoud
 
100 capsules
Consumentenadviesprijs 13,50
Login om te bestellen
Beschrijving
Vitamine E, vrij radicaal anti-oxidant!

Als je stress ervaart of je lichaam metabolisch actief is, vooral tijdens een zware training of wedstrijd, worden er vrije radicalen geproduceerd. Je kan deze vrije radicalen ook binnen krijgen door sommige conserveringsmiddelen en/of toevoegingen, blootstelling aan zonlicht en bijvoorbeeld door luchtvervuiling. Vitamine E is een krachtig anti-oxidant dat effectief tegen deze vrije radicalen werkt. 

Vitamine E van Scitec is een supplement met antioxidanteigenschappen van hoogwaardige kwaliteit. Het voorziet je lichaam van de benodigde hoeveelheden vitamine E, dat bekend staat om zijn rol bij het neutraliseren van vrije radicalen die schadelijk kunnen zijn voor cellen en het versnellen van ouderdomsverschijnselen. Bovendien wordt gezegd dat vitamine E een positieve invloed heeft op de algehele gezondheid.

Voedingswaarde

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Vitamin E:

Dosering: 1 capsulePorties per pot: 100
Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine E268 mg? -TE (400 IE)2233%
(als DL-Alpha Tocopheryl Acetaat)
* NRV%: referentiewaarden voor voedingsstoffen
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Vitamin E:DL-alfa-tocoferylacetaat, rundergelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), water

Gebruiksaanwijzing

Consumeer dagelijks 1 zachte gelatinecapsule met een groot glas water!

Bewaar het product buiten het bereik van kleine kinderen! 2Het voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl! Overschrijd de aanbevolen dagelijkse consumptiehoeveelheid niet!

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Bewaaradvies

Goed gesloten bewaren op een koele, droge plaats. Verwijder het silicazakje na opening niet!

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.