Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Berberine 1000 mg

Applied Nutrition

Applied Nutrition - Berberine 1000 mg - 60 capsules - Thumbnail
Applied Nutrition - Berberine 1000 mg - 60 capsules
  • Ondersteunt gezond gewichtsverlies.*
  • Helpt de bloedsuikerspiegel te verlagen en de glykemische controle te reguleren.*
  • Helpt het cholesterol te verlagen en ondersteunt de gezondheid van het hart.*
  • Verbetert de darmgezondheid.*
  • Helpt de bloeddruk in balans te houden.*
  • Berberine kan helpen bij het reguleren van hormonen zoals insuline, oestrogeen en testosteron.*
Inhoud
 
60 capsules
Consumentenadviesprijs 21,40
Login om te bestellen
Beschrijving

Ontdek de Voordelen van Berberis aristata voor een Optimaal Welzijn*

Berberis aristata, een natuurlijk ingrediënt met indrukwekkende gezondheidsvoordelen, biedt een veelzijdige ondersteuning voor verschillende aspecten van ons welzijn.

1. Handhaving van een Normaal Cholesterolgehalte: Berberis aristata staat bekend om zijn vermogen om een normaal cholesterolgehalte te handhaven. Het toevoegen van dit krachtige ingrediënt in uw dagelijkse routine kan een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van een gezond cholesterolverlagend dieet.

2. Ondersteuning voor Voortplantingsorganen en Urinewegen: Dit natuurlijke ingrediënt draagt bij aan de gezondheid van voortplantingsorganen en urinewegen. Met zijn heilzame eigenschappen bevordert Berberis aristata een evenwichtige en optimale werking van deze belangrijke systemen.

3. Gezondheid van de Lever: Berberis aristata is gunstig voor de gezondheid van de lever. Door zijn ondersteunende eigenschappen kan het helpen bij het behouden van een gezonde leverfunctie, wat essentieel is voor het algehele welzijn.

4. Huidverzorging van Binnenuit: Het ingrediënt draagt bij aan de gezondheid van de huid. Met zijn antioxidante eigenschappen bevordert het een stralende huid van binnenuit, waardoor u kunt genieten van een natuurlijke gloed.

5. Verbetering van Bloedglucoseregulatie: Berberis aristata is ook bekend om zijn rol in het verbeteren van de bloedglucoseregulatie. Door de stabilisatie van bloedsuikerniveaus kan dit ingrediënt een positieve bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid.

Omarm de vele voordelen die dit krachtige natuurlijke ingrediënt te bieden heeft. Voeg het toe aan uw dagelijkse routine en investeer in uw welzijn op een natuurlijke en effectieve manier.

Ontdek de Kracht van Astragalus membranaceus*

Astragalus membranaceus, een eeuwenoud tonicum met veelzijdige voordelen, biedt een holistische ondersteuning voor diverse aspecten van uw gezondheid. Laat ons samen de opmerkelijke eigenschappen van dit natuurlijke ingrediënt verkennen.

1. Behoud van een Gezond (Micro)vaatstelsel: Astragalus membranaceus staat bekend om zijn vermogen om bij te dragen aan het behoud van een gezond (micro)vaatstelsel. Door zijn heilzame eigenschappen bevordert het een optimale circulatie en vasculaire gezondheid.

2. Adaptogene Activiteit en Versterking: Dit natuurlijke tonicum draagt bij aan de adaptogene activiteit van het lichaam. Traditioneel gewaardeerd om zijn versterkende en stimulerende effecten, ondersteunt Astragalus membranaceus het herstel van zowel fysiek als mentaal welzijn.

3. Ondersteuning voor Bloedsomloop met Knoflook: Gecombineerd met knoflook, staat Astragalus membranaceus bekend om het bevorderen van de bloedcirculatie en het handhaven van een gezonde vasculaire druk. Dit duo ondersteunt tevens de mobiliteit en flexibiliteit van gewrichten.

4. Vrouwelijke Welzijnsondersteuning: Specifiek gericht op vrouwen, draagt Astragalus membranaceus bij aan het behoud van de weerstand tijdens de premenstruele cyclus en verlicht het symptomen van de menopauze.

5. Huidbescherming en Anti-veroudering: Dit krachtige ingrediënt beschermt de huid tegen door UV veroorzaakte oxidatieve schade. Met antioxiderende en anti-verouderingsactiviteit biedt Astragalus membranaceus bescherming tegen vrije radicalen die cel- en weefselschade veroorzaken.

6. Ondersteuning van de Natuurlijke Afweer: Astragalus membranaceus versterkt de natuurlijke afweer en verhoogt de fysiologische weerstand van het organisme, vooral onder zware omgevingsomstandigheden.

7. Ademhalingscomfort en Gezondheid van de Luchtwegen: Dit ingrediënt ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen, elimineert ongemakken aan de luchtwegen en bevordert algemeen ademhalingscomfort.

De Natuurlijke Kracht van Panax notoginseng voor een gezond hart en sterke immuniteit*

Panax notoginseng, een krachtig natuurlijk ingrediënt, biedt een unieke ondersteuning voor een gezonde cardiovasculaire functie en een evenwichtige immuunrespons. Laten we de opmerkelijke eigenschappen van dit ingrediënt verkennen.

1. Gezonde Cardiovasculaire Functie: Panax notoginseng draagt op natuurlijke wijze bij aan een gezonde cardiovasculaire functie, met specifieke aandacht voor de hartfunctie. Het bevordert optimale bloedcirculatie en ondersteunt de algehele gezondheid van het cardiovasculaire systeem.

2. Versterking van de Natuurlijke Afweer: Dit krachtige ingrediënt speelt een rol bij het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam. Het draagt bij aan een normale immuunrespons, wat essentieel is voor het handhaven van een gezond immuunsysteem.

Kortom

Berberine 1000 mg is een krachtige formule om gewichtsverlies te ondersteunen en vet te verbranden en tegelijkertijd een gezonder hart te bevorderen.Elke portie bevat ook 35 mg AstraGin® om te helpen bij maximale opname en de resultaten te verbeteren.

Gewichtsverlies – Studies hebben aangetoond dat het nemen van Berberine in de loop van drie maanden resulteert in aanzienlijk gewichtsverlies bij mensen met een BMI hoger dan 30. Dit kan te wijten zijn aan de manier waarop Berberine helpt de insuline onder controle te houden en hoe het de groei van vetcellen lijkt te remmen. op moleculair niveau.

Gezonder hart - Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) veroorzaken hart- en vaatziekten (HVZ) ongeveer 32% van alle sterfgevallen wereldwijd.Uit onderzoek is gebleken dat mensen die acht keer per week berberine gebruikten een betere hartfunctie hadden en beter konden bewegen dan degenen die een placebo gebruikten.Andere onderzoeken suggereren dat wanneer Berberine wordt gecombineerd met standaardgeneesmiddelen tegen hartfalen, het de hartfunctie en de kwaliteit van leven kan verbeteren.

*Bij alle claims in deze teksten moeten wij het volgende vermelden: Evaluatie gezondheidsclaim staat op het moment van schrijven ON HOLD bij de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA om nader te worden onderzocht.

Voedingswaarde

Dagelijkse portie: 2 capsules

Aantal porties per pot: 30
Berberine Hydrochloride 97% (Berberis Aristata)1000 mg
AstraGin® (Astragalus Membranaceus (Root) Extract)35 ,g
Extract Panax Notoginseng (Root) Extract


Elke batch van dit product wordt volgens een gecontroleerd programma getest op verboden stoffen.Producten ondergaan strenge tests in een geaccrediteerd laboratorium om de hoogste mate van zekerheid te bieden dat ze veiliger zijn voor atleten om te gebruiken.


Ingrediënten

Berberinehydrochloride 97% (Berberis aristata ), vulstof (microkristallijne cellulose), AstraGin® (extract van Astragalus membranaceus en extract van Panax notoginseng ), vrijstromend middel (magnesiumstearaat), capsuleomhulsel (hypromellose).

Elke batch van dit product wordt volgens een gecontroleerd programma getest op verboden stoffen.Producten ondergaan strenge tests in een geaccrediteerd laboratorium om de hoogste mate van zekerheid te bieden dat ze veiliger zijn voor atleten om te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing

2 capsules per dag bij de hoofdmaaltijd.

Niet te gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Niet gebruiken als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoedelijke medische aandoening heeft. Raadpleeg dan eerst uw huisarts.

Allergenen Info

Niet bekend

Bewaaradvies

Bewaar dit product op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen.

Berberine 1000 mg

Applied Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.