Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Scitec Nutrition - Ashwagandha - 60 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Ashwagandha - 60 capsules
  • 226 mg Ashwagandha-wortelextract
  • 60 dagelijkse dosis
  • Voor zowel vrouwen als mannen
Inhoud
 
60 capsules
Consumentenadviesprijs 12,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Het product is vernoemd naar Withania somnifera, beter bekend als Ashwagandha, maar ook wel bekend als Indiase ginseng. Het is een gevestigde plant in de Ayurveda* en het actieve ingrediënt, lactonen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

De kruideningrediënten worden al lange tijd door de mensheid voor verschillende doeleinden gebruikt en kunnen worden beschouwd als onderdeel van volkstradities. Het belang van extracten ligt in het feit dat ze zich niet richten op de hele plant, maar op de extractie van de biologisch actieve componenten, de geconcentreerde actieve ingrediënten, gescheiden van de plantenvezels. Om dit te doen kunnen verschillende technologische oplossingen worden gebruikt, een proces dat extractie wordt genoemd.

Het product is vernoemd naar Withania somnifera, beter bekend als Ashwagandha, maar ook wel bekend als Indiase ginseng. Het is een al lang bestaande plant in de Ayurveda* en het actieve ingrediënt, lactonen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

** Houd er rekening mee dat meer onderzoek nodig is om deze beweringen te bevestigen en dat het gebruik van ashwagandha moet worden overlegd met een arts, vooral als het gaat om het nemen van medicijnen of het hebben van medische aandoeningen.

Voedingswaarde
Ashwagandha
Dagelijkse inname: 1 capsule
Aantal doseringen: 60
Voedingswaarden 1 capsule
Ashwagandha wortel extract 226 mg
-waarvan metanoliden 3,7 mg
3NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
**Er is geen NRV vastgesteld.
Ingrediënten

Vulstof (calciumzouten van orthofosforzuur), Ashwagandha-extractpreparaat [Ashwagandha (Withania somnifera) wortelextract, maltodextrine] 28%, capsuleomhulsel (gelatine), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide).

Gebruiksaanwijzing

1 capsule per dag voor de maaltijd innemen met een glas water.

LET OP! Buiten het bereik van kleine kinderen houden! Dit voedingssupplement is geen vervanging van een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl! De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden!

Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven of personen jonger dan 12 jaar. Consumptie van het product wordt niet aanbevolen bij bekende onderliggende ziekten of bij het nemen van medicijnen. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen.

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Bewaaradvies

Het product is vernoemd naar Withania somnifera, beter bekend als Ashwagandha, maar ook wel bekend als Indiase ginseng. Het is een gevestigde plant in de Ayurveda* en het actieve ingrediënt, lactonen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Ashwagandha

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.