Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
  • Werkt mogelijk goed tegen stress en angsten
  • Mogelijke verbetering van het geheugen en de concentratie
  • Toename van spierkracht
  • Ondersteunt de gezondheid van het hart
  • Kan de bloeddruk verlagen
  • Geschikt voor alle trainingsdoelen
  • Verbetering van de fysieke prestaties en vermindering van vermoeidheid
  • Verbetering van de seksuele functie en verhogen van de fertiliteit
  • Verbetering van de immuunfunctie en vermindering van ontstekingen
  • **

Kruideningrediënten worden al heel lang door de mensheid gebruikt voor verschillende doeleinden en kunnen worden beschouwd als onderdeel van volkstradities.

Inhoud
 
60 capsules
Consumentenadviesprijs 12,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Het product is vernoemd naar Withania somnifera, beter bekend als Ashwagandha, maar ook wel bekend als Indiase ginseng. Het is een gevestigde plant in de Ayurveda* en het actieve ingrediënt, lactonen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Withanolide, een van de vele actieve stoffen in ashwaganda is verantwoordelijk voor de stressverlagende effecten van dit kruid. Een onderzoek uit 2008 toonde zelfs aan dat withanolide de cortisolwaarden tot 30% verlaagde bij een dosis van 250 mg

Het belang van extracten ligt in het feit dat ze zich niet richten op de hele plant, maar op de extractie van de biologisch actieve componenten, de geconcentreerde actieve ingrediënten, gescheiden van de plantenvezels. Hiervoor kunnen verschillende technologische oplossingen worden gebruikt, een proces dat extractie wordt genoemd.

Dit product wordt aangeraden voor degenen die op zoek zijn naar een product dat kan worden ingenomen met een complexe multivitamine.

In een Indisch onderzoek uit 2010 bleek dat de deelnemers die ashwagandha innamen meer snelheid en spierkracht ervoeren. In een onderzoek dat twee jaar later werd uitgevoerd, werd niet alleen meer spierkracht waargenomen bij de deelnemers die ashwagandha gebruikten, maar ook een lager percentage lichaamsvet en een verlaging van het cholesterolgehalte

*Ayurveda is een geneeskunst die duizenden jaren oud is; het is het gezondheidssysteem van de oud-Indiase vedische beschaving en wordt beschouwd als het oudste gezondheidssysteem ter wereld. Ayurveda wordt door de WHO erkend als een traditionele geneeskunde.

** Houd er rekening mee dat meer onderzoek nodig is om deze beweringen te bevestigen en dat het gebruik van ashwagandha moet worden overlegd met een arts, vooral als het gaat om het nemen van medicijnen of het hebben van medische aandoeningen.

Voedingswaarde
Ashwagandha
Dagelijkse inname: 1 capsule
Aantal doseringen: 60
Voedingswaarden 1 capsule
Ashwagandha wortel extract 226 mg
-waarvan metanoliden 3,7 mg
3NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
**Er is geen NRV vastgesteld.
Ingrediënten

Vulstof (calciumzouten van orthofosforzuur), Ashwagandha-extractpreparaat [Ashwagandha (Withania somnifera) wortelextract, maltodextrine] 28%, capsuleomhulsel (gelatine), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide).

Gebruiksaanwijzing

1 capsule per dag voor de maaltijd innemen met een glas water.

LET OP! Buiten het bereik van kleine kinderen houden! Dit voedingssupplement is geen vervanging van een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl! De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden!

Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven of personen jonger dan 12 jaar. Consumptie van het product wordt niet aanbevolen bij bekende onderliggende ziekten of bij het nemen van medicijnen.

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Bewaaradvies

Het product is vernoemd naar Withania somnifera, beter bekend als Ashwagandha, maar ook wel bekend als Indiase ginseng. Het is een gevestigde plant in de Ayurveda* en het actieve ingrediënt, lactonen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Ashwagandha

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.