Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
G-BCAA is een aminozuurformule die bestaat uit de vertakte, essentiële aminozuren (BCAA's) Leucine, Isoleucine en Valine en Glutamine. Een dosering bevat 900 gram per aminozuur en draagt bij aan snel spierherstel waardoor je sneller spiermassa op kan bouwen.


  • Aanbevolen voor intensieve sporters
  • Spiereiwitten die het makkelijkste om worden gezet in energie
  • Ondersteunt snel herstel van de spieren 
  • Speelt een grote rol bij veel stofwisselingsprocessen zoals de hersenwerking en eiwitsynthese
  • Bevat een verhouding van 1: 1: 1: 1 van Glutamine, Leucine, Isoleucine en Valine!
Inhoud
 
250 capsules
Consumentenadviesprijs 26,50
Login om te bestellen
Beschrijving

De vertakte aminozuren (BCAA's) Leucine, Isoleucine en Valine vallen onder de essentiële aminozuren omdat ons lichaam ze niet zelf kan produceren. Ze zijn goed voor 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. BCAA’s zijn onmisbare aminozuren die worden verschaft door gemengde eiwitinnames uit verschillende bronnen, zoals bijvoorbeeld voedingssupplementen. De inname van BCAA’s is aanbevolen voor intensieve sporters, omdat dit spiereiwitten zijn die het makkelijkste om worden gezet in energie. Wanneer je als sporter dus door je energievoorraad heen bent en je toch aangespoord wordt om door te trainen, heeft de spier dringend brandstof nodig. Als je lichaam dan voorzien is van BCAA’s, voorkom je hiermee dat er spieren afgebroken worden. Het herstel van de spieren wordt juist ondersteunt.


Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk bloed. Glutamine speelt een grote rol bij veel stofwisselingsprocessen zoals de hersenwerking en eiwitsynthese. Het is echter essentieel om Glutamine bij te nemen indien je regelmatig fysiek sport, omdat het lichaam dit aminozuur zelf dan niet voldoende aan kan maken. Glutamine wordt in dit geval als essentieel aminozuur beschouwd, omdat je het lichaam moet voorzien van eiwit uit de voeding, waaronder voedingssupplementen. Onze G-BCAA-formule bevat een verhouding van 1: 1: 1: 1 van Glutamine, Leucine, Isoleucine en Valine!


Een dosering bevat 900 gram per aminozuur en draagt bij aan snel spierherstel waardoor je sneller spiermassa op kan bouwen.


Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition G-BCAA:
Dosering: 3 capsulesDoseringen per verpakking: 83
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
L-Glutamine900 mgL-Isoleucine900 mg
L-Leucine900 mgL-Valine900 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition G-BCAA: BCAA 2: 1: 1 gegreineerd (L-leucine, L-isoleucine, L-valine), L-glutamine, L-isoleucine, L-valine, rundergelatine, water, kleuren (zwart ijzeroxide, indigotine), Beglazingsagent (schellak)

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Gebruik 3 capsules per dag. Beste tijden om te nemen: voor / na de training, voor het slapen gaan of tussen de maaltijden door.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit waar melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.