Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Beta Alanine Caps

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Beta Alanine Caps - 150 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Beta Alanine Caps - 150 capsules

Beta Alanine draagt bij aan het uitstellen van spiervermoeidheid waardoor je langer en intensiever kan trainen. Beta Alanine is een aminozuur dat ophoping van melkzuur in de spieren vertraagt.

  • Perfect voor sporters die het maximale uit hun training willen halen!
  • Tegen verzuren van spieren
  • Voor lange, intensieve trainingen
  • Uitstellen van spiervermoeidheid
  • Verrijkt met L-Histidine

Inhoud
 
150 capsules
Consumentenadviesprijs 19,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Verhoog je Carnosine in je spieren en train langer door
Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur dat door spiercellen wordt gebruikt om carnosine te synthetiseren. Carnosine is te vinden in hoge concentraties in de skeletspier en bevindt zich bij voorkeur op de sterkste type II snelle spiervezels. Het versterken van carnosine in spieren door beta-alanine supplementen wordt steeds populairder bij goed geïnformeerde bodybuilders en atleten.

BETA ALANINE-formule veroorzaakt geen gewichtstoename of zwelling, heeft geen stimulerende middelen en bevat ook geen verboden stoffen en is ook verrijkt met L-histidine dat bijdraagt aan een versnelt herstel van spierweefsel.
Voedingswaarde
Beta Alanine van Scitec Nutrition CAPSULES voedingswaarden:
1 portie: 5 capsulesPorties per pot : 30
Bedrag per portie
Beta-Alanine4000 mg
Ingrediënten
Beta Alanine van Scitec Nutrition CAPSULES ingrediënten: Beta-Alanine, Rundergelatine, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Kleurstoffen (Titaniumdioxide, Zwart ijzeroxide, Briljant zwart BN)
Gebruiksaanwijzing

Algemene dosis: neem 5 capsules gelijkmatig verdeeld gedurende de dag. De meest nauwkeurige dosering is 50 milligram per kg lichaamsgewicht per dag, neem in dit geval zoveel capsules als nodig is, verdeeld in 800 mg, om de gewenste hoeveelheid Beta Alanine te bereiken Let op! Beta-Alanine kan de huid bij sommige personen tijdelijk en ongevaarlijk laten tintelen. Zoals met alle oefeningen en voedingsprogramma's, raadpleeg eerst uw arts. Gebruik niet als vervanging voor een gevarieerd dieet. Dit product is niet bedoeld om een ??ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen, noch is het een maaltijdvervanger. OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS NIET. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond dieet en een uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging ervan.

Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Beta Alanine Caps

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.