Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Scitec Nutrition - Tryptophan - 60 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Tryptophan - 60 capsules
Scitec's Tryptophan! L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat voorkomt in voeding. L-Tryptofaan is nodig voor de synthese van serotonine, serotonine is weer de grondstof voor melatonine. Melatonine helpt bij het sneller inslaap vallen en het verlichten van een jetlag. L-Aanbevolen is Tryptofaan te combineren met vitamine B6.

  • L-Tryptofaan
  • 60 servings
  • 1 capsule voor het slapen
Inhoud
 
60 capsules
Consumentenadviesprijs 13,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Tryptofaan is een bij de mens voorkomende aminozuren die voor de eiwitsynthese worden gebruikt en hoort bij de categorie essentiële aminozuren. Dit betekent dat het niet door het lichaam zelf kan worden geproduceerd maar door voeding moet worden ingenomen. Het kan slaapbevorderend, angstdempend en als antidepressivum werken. Ook heeft het een positieve invloed op de ontwikkeling van de spieren.

L-Tryptofaan is de grondstof voor serotonine en serotonine is de grondstof voor melatonine.

Voedingswaarde

Portiegrootte: 1 capsule
Aantal porties: 60 capsules
L-tryptofaan500 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Scitec Nutrition Tryptofaan: L-Tryptofaan korrels 76%, capsuleomhulsel [gelatine, glansmiddel (schellak), kleur (ijzeroxiden en hydroxiden), zuurteregelaars (ammoniumhydroxide, kaliumhydroxide)]. 

 Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag met water voor het slapengaan. Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging hiervan.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, personen die antidepressiva (SSRI's, MAO-remmers) gebruiken of mensen met leveraandoeningen moeten hun arts raadplegen voordat ze dit product gebruiken. L-tryptofaan kan slaperigheid veroorzaken! De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden! Het product is geen vervanging voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl! Buiten bereik van kleine kinderen houden!

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die ingrediënten van melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerkt!

Bewaaradvies

Koel en droog bewarern

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.