Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Citrulline Malate

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Citrulline Malate - 90 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Citrulline Malate - 90 capsules
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Citrulline Malaat veelbelovend is voor kracht- en duursporters. Het heeft een positief effect op het spieruithoudingsvermogen, waardoor je meer herhalingen per oefening kan doen en vermoeidheid wordt uitgesteld.
  • Stelt vermoeidheid uit
  • Heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen
  • In combi met Pre Workout onstaat er een grotere pomp
Inhoud
 
90 capsules
Consumentenadviesprijs 15,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Citrulline Malaat veelbelovend is voor kracht- en duursporters. Het lijkt een positief effect te hebben op het spieruithoudingsvermogen, waardoor je meer herhalingen per oefening kan doen. Ook spierkracht en spierherstel zouden van Citrulline Malaat gediend zijn.

Citrulline wordt gecombineerd met appelzuur om zo Citrulline Malaat te vormen. Het aminozuur Citrulline komt vooral voor in watermeloen (Citrullus lanatus), terwijl Appelzuur een organisch zuur is dat in de natuur voorkomt (bijvoorbeeld in fruit). Veel eiwitten bevatten Citrulline en beide ingrediënten zijn belangrijke tussenproducten in metabolische cycli.

Citrulline Malaat draagt bij aan meer spierkracht en sneller spierherstel. Indien Citrulline Malaat gecombineerd wordt met een Pre Workout, ontstaat er een grotere pomp. Om die reden is dit product populair bij atleten en bodybuilders. Voor duursporters is Citrulline Malaat interessant vanwege het bewezen positieve effect op het uithoudingsvermogen. De stoffen dragen bij aan het vertragen van vermoeidheid.

 

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Citrulline Malate:
Dosering: 3 capsulesPorties per verpakking: 30
Hoeveelheid per portie
L-Citrulline DL-Malate 1: 13000 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Citrulline Malate:

L-Citrulline DL-Malaat 1:1 85%, capsuleomhulsel [gelatine, glansmiddel (schellak), kleur (ijzeroxiden en -hydroxiden), zuurteregelaars (ammoniumhydroxide, kaliumhydroxide)], antiklontermiddel (magnesium zouten van vetzuren).

Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceer

Gebruiksaanwijzing
Neem één portie (3 capsules) dagelijks 60 minuten voor de training. Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET
Allergenen Info
Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.
Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Citrulline Malate

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.