Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Mega BCAA 1400

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - Mega BCAA 1400 - 120 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Mega BCAA 1400 - 120 capsules
Scitec Mega BCAA 1400 – een krachtige dosering bomvol essentiële aminozuren voor optimaal spierherstel en spieropbouw! De zorgvuldig samengestelde formule is verrijkt met vitamine B5, B6 en B12.
  • Bevat een grote dosis BCAA, 1 capsule Mega BCAA 1400 is gelijk aan 2 of 3 gemiddelde capsules BCAA’s
  • Voorkomt spierafbraak
  • Ondersteunt snel herstel van de spieren na de training
  • Speciaal voor, tijdens en direct na iedere training
  • Dragen bij tot een goede energiestofwisseling en de vermindering van vermoeidheid in de spieren
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 21,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Krachtige dosering BCAA
Onder BCAA's vallen de vertakte en essentiële aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine en deze vormen een belangrijke groep van essentiële aminozuren. Ze zijn essentieel omdat het lichaam deze niet zelf aan kan maken. De enige bron is ons dagelijks voedsel of BCAA supplementen. De BCAA's hebben dicht voor en direct na de training een gezonde natuurlijke anabole werking op de spierstofwisseling en verhogen de proteïnesynthese en spieropbouw.

Vitaminen B5, B6 en B12 zitten ook in deze zorgvuldig samengestelde formule van Scitec. Deze vitaminen dragen bij tot een goede energiestofwisseling en de vermindering van vermoeidheid in de spieren. Vitamine B5 (pantotheenzuur) dragen bij aan een goede synthese en metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Vitamine B6 speelt een rol in het eiwit en glycogeen metabolisme en samen met vitamine B12, in de functie van het immuunsysteem.

Mega BCAA 1400 bevat een grote dosis BCAA’s. Ter indicatie: een enkele capsule bevat 625 mg L-Leucine, 313 mg-Valine en 313 mg L-Isoleucine. Met andere woorden, één capsule Mega BCAA 1400 is gelijk aan 2 of 3 gemiddelde capsules BCAA’s.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Gebruiksaanwijzing:  Neem 1 portie (2 capsules) voor of na de training.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Mega BCAA 1400:
Dosering: 2 capsules
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
L-Leucine1225 mgVitamine B5 (pantotheenzuur)5,6 mg88%
L-Isoleucine625 mgVitamine B6 (Pyridoxine)1,3 mg93%
L-Valine625 mgVitamine B12 (Cyanocobalamine)0,7 mcg32%
* NRV%: Nutrient Reference Values
Ingrediënten

De ingredienten van Mega BCAA 1400:

L-Leucine granulaat 44%, L-Valine 22%, L-Isoleucine 22%, capsuleomhulsel [gelatine, glansmiddel (schellak), kleurstof (ijzeroxiden en -hydroxiden), zuurteregelaars (ammoniumhydroxide, kaliumhydroxide)], D-pantotheenzuur, calcium, pyridoxinehydrochloride, vulstof (cellulosegel), cyanocobalamine. 

Geproduceerd in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen verwerkt.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag.

Allergenen Info

Geproduceerd in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Mega BCAA 1400

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.