Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

L-Carnitine Liquid levert een belangrijke bijdrage aan de beheersing van het lichaamsgewicht als onderdeel van een vermageringsdieet of als ondersteuning tijdens het cutten voor een wedstrijd. 

 • L-Carnitine helpt om vet om te zetten in energie! 
 • Afslankmiddel 
 • Bevordert de omzetting van vetten naar energie 
 • Verbetert het uithoudingsvermogen 
 • Zorgt voor een sneller herstel

  Inhoud
   
  500 ml
  Consumentenadviesprijs 15,90
  Login om te bestellen
  Beschrijving

  L-Carnitine helpt bij het afvallen!!

  L-Carnitine is een aminozuur dat een essentiële rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en de vetstofwisseling, en vetzuren sneller laat transporteren naar de mitochondriën in de spiercellen. Het zorgt ook voor een sneller herstel van de spieren na intensieve inspanningen.

  L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en onze voeding. In de sportwereld is L-Carnitine gekend als dé vetverbrander! Het helpt om tijdens sportinspanningen gemakkelijker vet om te zetten in energie met als resultaat dat men overtollige vetten kan verbranden en gemakkelijker slanker wordt.

  Er zijn aanwijzingen dat L-Carnitine helpt bij het optimaliseren van prestaties, vermoeidheid uitstelt en het herstelproces stimuleert.

  L-Carnitine ondersteunt tevens de vetverbranding, vermindert de afbraak van aminozuren en bevordert de eiwitsynthese en de vorming van droge spiermassa. L-Carnitine levert tevens een belangrijke bijdrage aan de beheersing van het lichaamsgewicht als onderdeel van een vermageringsdieet. Studies tonen aan dat een combinatie van L-carnitine, een verminderde calorie-inname bij voorkeur in combinatie met lichaamsbeweging, kan leiden tot een gezonder lichaamsgewicht. Als L-carnitine wordt ingenomen op hetzelfde tijdstip als vet, worden de vetten sneller verbrand en minder vet wordt opgeslagen in de lichaamsweefsels.

  L-Carnitine is veilig en kan worden ingenomen over een lange termijn zonder bijwerkingen.

  Gebruiksaanwijzing
  Neem 1 eetlepel L-carnitine liquid per dag.

  Uw winkelmandje is leeg.

  Favoriete producten

  Uw favoriete producten lijst is leeg.