Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Scitec Nutrition - Taurine - 90 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Taurine - 90 capsules
Taurine boost de werking van insuline na door het verhogen van het niveau van anabole processen in het lichaam.  Zorgt voor verhoogde bloedtoevoer naar de spieren en versnelt de uitscheiding van melkzuur. Ideaal om te gebruiken als pre-workout booster of als je energie tekort komt.
  • Betere doorbloeding
  • Stimuleert de stofwisseling en je uithoudingsvermogen
  • Ideaal als pre-workout booster
  • Verbeterde mentale prestaties
  • 3000 mg per dosering
 
Inhoud
 
90 capsules
Consumentenadviesprijs 10,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Taurine komt van nature voor in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong, maar het is praktisch afwezig in voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong. Daarom kunnen de niveaus van taurine lager zijn bij veganisten dan bij mensen met een dierlijk dieet. Het is duidelijk dat taurine een zeer belangrijk organisch zuur is dat betrokken is bij een groot aantal metabole processen in het lichaam. Veel mensen weten dat Taurine regelmatig wordt gebruikt als ingrediënt in energiedrankjes.

Taurine heeft een insuline-achtige werking en het optimaliseert het celvolume, net als creatine. Door de toename van het celvolume wordt een ideale anabolische toestand bereikt: de hydratatie van de cellen, de eiwitsynthese en de musculaire dichtheid zijn maximaal. Taurine is belangrijk voor het goed functioneren van de hersenen, het zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem - het is ook een van de bestanddelen van gal.

De naam komt voort uit het feit dat de stof oorspronkelijk gevonden is in stierengal. Later zijn ze erachter gekomen dat de stof zich ook in het menselijk lichaam bevindt. Taurine is een stof die vrijkomt als je je in een stressvolle bevindt zodat je snel kan handelen. De stof geeft je zenuwstelsel een flinke boost, waardoor je sneller kan handelen en zodoende gevaarlijke situaties kan vermijden.

Scitec Taurine heeft de werking van deze stof nagebootst, waardoor je een oppeppende werking ervaart. Ideaal om te gebruiken als pre-workout booster of als je energie tekort komt. Met behulp van taurine kan je beter je grenzen opzoeken en er alles uit halen wat erin zit! Of dit nu een workout of dagelijkse klusjes zijn, maakt geen verschil.

Gebruiksaanwijzing: Neem op trainingsdagen 1 capsule voor en na de training op een lege maag, en een tussen twee maaltijden. Neem op niet-trainingsdagen 3 x 1 capsules tussen de maaltijden.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Taurine:
Dosering: 3 capsules.Dosering per verpakking: 30
Hoeveelheid per portie
taurine3000 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Taurine: Taurine 89%, capsulewand [gelatine, glansmiddel (schellak), kleur (ijzeroxiden en -hydroxiden), zuurteregelaars (ammoniumhydroxide, kaliumhydroxide)], antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 3x1 capsules tussen de maaltijden of vóór de training met een glas water.De aanbevolen dosering niet overschrijden!

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.