Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Scitec Nutrition - Lysine - 90 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Lysine - 90 capsules
Lysine stimuleert het lichaam om spierweefsel op te bouwen en hormonen en collageen te produceren, en draagt bij aan calciumopname voor het behoud van normale botten en aan de productie van antistoffen die infecties en virussen tegengaan,wat helpt bij het afremmen van tekenen van veroudering.
  • Essentieel aminozuur dat niet door het lichaam zelf kan worden geproduceerd
  • 700 mg L-Lysine per dosering
  • Stimuleert het lichaam om hormonen en collageen te produceren en spierweefsel op te bouwen
  • Draagt bij aan de calciumopname voor het behoud van gezonde botten en aan de productie van antistoffen die infecties en virussen tegengaan

Inhoud
 
90 capsules
Consumentenadviesprijs 12,90
Login om te bestellen
Beschrijving

L-Lysine is een essentieel aminozuur dat een fysiologische bouwsteen is voor de eiwitten in het lichaam. Het wordt in grote hoeveelheden in spierweefsel aangetroffen. Lysine is een essentieel aminozuur die alleen uit voeding of uit voedingssupplementen kan worden gehaald en dus niet door het lichaam zelf kan worden geproduceerd. Lysine is vooral te vinden in dierlijke eiwitten en zuivel, peulvruchten en tarwekiemen. 


Scitec heeft Lysine als supplement ontwikkeld met wel 700 mg van het aminozuur L-Lysine per dosering. Er zijn vele goede eigenschappen die toegekend worden aan Lysine.  Zo draagt Lysine bij aan de calciumopname voor het behoud van gezonde botten en aan de productie van antistoffen die infecties en virussen tegengaan (zoals het herpes simplex virus / de koortslip), het stimuleert het lichaam om hormonen en collageen te produceren en spierweefsel op te bouwen, wat helpt bij het afremmen van de tekenen van veroudering.


Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer Lysine gecombineerd wordt met L-arginine dit de afscheiding van het Groeihormoon (GH) stimuleert, waarbij je lichaam (in het bijzonder je hypofyse) geholpen wordt om meer groeihormoon te produceren. Groeihormoon is een van de meest anabole hormonen, het helpt spieren opbouwen terwijl het vet verbrandt. Wij raden daarom aan een dosis Arginine aan dit lysine supplement toe te voegen voor betere resultaten. Daarnaast is de inname van Lysine in combinatie met Arginine ook nuttig als je last hebt van angst en stress. De 5-HT4 receptoren (serotonine receptor-4) in de hersenen worden hierdoor geremd.


Naast alle voordelen die al genoemd zijn worden er meer goede eigenschappen aan Lysine toegeschreven. Zo helpt Lysine ook bij slechte concentratie, duizeligheid, gebrek aan eetlust, verminderde immuniteit en haarverlies.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Lysine:
Dosering: 3 capsules
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
L-lysine HCl2100 mgwaarvan L-Lysine1666 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Lysine:

L-Lysinehydrochloride 85%, capsulewand (gelatine), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 3 capsules (een portie) voor de maaltijd met een glas water.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.