Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

N1 Pre-Workout Shots

Nutrend

Nutrend - N1 Pre-Workout Shots - Orange Fire | 10 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - N1 Pre-Workout Shots - Orange Fire | 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - N1 Pre-Workout Shots - Orange Fire | 10 x 60 ml
Nutrend - N1 Pre-Workout Shots - Orange Fire | 20 x 60 ml

Een professionele pre-workout energiebooster shot, kant en klaar in een handige vloeibare vorm. Eén shot is precies één dosis, makkelijk mee te nemen en kan worden gebruikt voor krachtinspanningen en om langere uithoudingsvermogen te stimuleren. Uitsluitend met de meest effectieve wettelijk toegestane ingrediënten die bijdragen aan meer kracht, energie en spierpomp.

  • Met langdurig stimulerend-effect!
  • Met beta-alanine, L-citrulline, guarana en groene thee extract
  • Met 1000 mg Taurine en 200 mg cafeïne
  • In de smaken Orange Fire, Forest Burst en Cherry Crush
  • Kan bijdragen aan de verbetering van kracht-, uithoudingsvermogen en prestatie
  • Met toegevoegde vitamines

Variant
N1 Pre-Workout (poeder)

Let op: 10 stuks shots worden los geleverd, zonder verpakking.

Beschrijving
Een nieuwe generatie pre-workout energiebooster!
N1 Pre-workout shot van Nutrend is getest door professionele sporters die dagelijks trainen! De reacties waren zeer positief. Test nu zelf deze ultra effectieve energie shots die spiervermoeidheid, mentale concentratievermogen en uitzonderlijk effectief gebruik van voedingsstoffen maximaliseert! Het resultaat: buitengewone uithoudingsvermogen en spierkracht, uitstekende spierontwikkeling en regeneratie!

De N1 richt zich op kracht en uithoudingsvermogen, geeft je genoeg energie en een ongelooflijke work-out ervaring. Het verbetert jouw prestaties, je uithoudingsvermogen, je kunt de trainingsintensiteit langer volhouden. Hierdoor verbeter je jouw sportprestaties.

N1 bevat werkzame stoffen zoals:

Bèta-alanine is een niet essentieel aminozuur en is een legale stof met een groot prestatiebevorderende werking. Het zorgt ervoor dat de spieren niet snel verzuren en minder snel vermoeid raken. 

Arginine (arginine alfa-ketoglutaraat: AAKG) is betrokken bij het omzetten van koolhydraten, vetten en eiwitten in een bruikbare energievorm.

Creatine is bewezen als een van de meest effectieve supplement voor spier- en spierontwikkeling om meer explosieve kracht te kunnen ontwikkelen en minder snel verzuring te ervaren in jouw spieren.

L-citrulline-malaat zorgt voor maximale doorbloeding en heeft een positief effect op het spieruithoudingsvermogen, hierdoor haal je meer herhalingen uit een set en ontwikkel je meer spierkracht en massa. Het ondersteund teven het spierherstel.

L-tyrosine is een niet essentieel aminozuur en speelt een belangrijke rol bij de productie van dopamine en dus uiterst belangrijk voor de hersenen i.v.m. het aansturen van zenuwimpulsen en het voorkomen van een depressie. Het is echter ook nuttig bij het onderdrukken van de eetlust en het verminderen van lichaamsvet, productie van huid en haar pigment, de goede werking van de schildklier en de hypofyse en bijnier.

Cafeïne verbetert de concentratie en prestatie en verdrijft het vermoeidheid en geeft een gevoel van verhoogde energie. Cafeïne verbetert een het geheugen, alertheid en motivatie. Het helpt je om je voor langere tijd in te spannen.

Bioperine® is een gepatenteerd gestandaardiseerd peperextract. Het verbetert aanzienlijk de biologische beschikbaarheid van verschillende voedingsstoffen door verhoogde absorptie.

Aanbevolen gebruik: vóór en tijdens het sporten.

Smaken: Orange Fire, Forest Burst, Cherry Crush.
Elke verpakking bevat 20 shots per doos.

 

 
Voedingswaarde
N1 Pre-Workout van Nutrend voedingswaarden:
100 ml 1 dosis - 60 ml
Bèta-Alanine 4.167 mg 2500mg
L-arginine 3333mg 2000mg
Taurine 1.667mg 1000mg
glucuronolacton 833mg 500mg
Cafeïne 333mg 200mg
Guarana-extract 833mg 500mg
Groene thee extract 417mg 250mg
Choline 333mg 200mg
Suikers 0 gr 0 gr
Ingrediënten

N1 Pre-Workout van Nutrend ingrediënten: Orange Fire: water, beta-alanine, L-arginine, taurine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, glucuronolacton, guarana-extract (10% cafeïne, karamelkleurstof), choline L-bitartraat, groene thee-extract (40% L- theanine), antioxidant L-ascorbinezuur, cafeïne, conserveermiddel kaliumsorbaat, aroma, conserveermiddel natriumbenzoaat, zoetstoffen acesulfaam K, sucralose, steviolglycosiden en neohesperidine DC.

Forest Burst: water, beta-alanine, L-arginine, taurine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, glucuronolacton, guarana-extract (10% cafeïne, karamelkleur), choline L-bitartraat, groene thee-extract (40% L- theanine), antioxidant L-ascorbinezuur, cafeïne, conserveermiddelen kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, zoetstoffen acesulfaam K, sucralose, steviolglycosiden en neohesperidine DC, aroma.

Cherry Crush: water, beta-alanine, L-arginine, taurine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, glucuronolacton, guarana-extract (10% cafeïne, karamelkleur), choline L-bitartraat, groene thee-extract (40% L- theanine), antioxidant L-ascorbinezuur, cafeïne, conserveermiddelen kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, zoetstoffen acesulfaam K, sucralose, steviolglycosiden en neohesperidine DC, aroma.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: bedoeld voor directe consumptie of om te verdunnen in een sportdrank. Eenmaal geopend, direct consumeren. Schudden voor gebruik! Mogelijke lichte vertroebeling is geen defect van het product.Het tintelende gevoel(paresthesie) is een natuurlijke reactie!

Aanbevolen dosering: drink 1 shot 15 minuten voor je training. De maximale dagelijkse dosis is 60 ml. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Maximale dosis EGCG is 800 mg Groene thee per dag. Niet consumeren op een nuchtere maag of in combinatie met andere groene thee producten. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Waarschuwing: Voedingssupplement, met zoetstoffen.Bevat cafeïne (200 mg / 60 ml) - niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.Speciaal ontworpen voor volwassen atleten.Het vervangt geen gevarieerde voeding.Buiten bereik van kinderen bewaren!Beschermen tegen hitte, vorst en vocht.

Allergenen Info

Bevat cafeïne (200 mg/ 60 ml)

Bewaaradvies

Niet aan zonlicht blootstellen. Koel en donker bewaren. 

N1 Pre-Workout Shots

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.