Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
LPG (Liquid Pure Guarana) is een voedingssupplement dat Guarana bevat. Een klimplant met grote bladeren en prachtige bloemen die vruchten geeft en voorkomt in o.a. Brazilië, die je een natuurlijke energieboost geeft. Elke ampul LPG bevat maar liefst 2000 mg Guarana en verbetert zowel je concentratie als je prestaties. LPG stimuleert de vetzuuroxidatie en versnelt de koolhydraatopname.

  • Geeft je een nieuwe energieboost
  • Vloeibare Guarana
  • Stimuleert de vetzuuroxidatie
  • Versnelt de koolhydraatopname
  • Remt het hongergevoel
Inhoud
 
20 ampullen
Consumentenadviesprijs 26,00
Login om te bestellen
20 ampullen (2-pack)
Consumentenadviesprijs 46,79
Login om te bestellen
Beschrijving
Vet verbranden en minder honger!
Natuurlijke energieboost
LPG (Liquid Pure Guarana) is een voedingssupplement dat Guarana bevat. Een klimplant met grote bladeren en prachtige bloemen die vruchten geeft en in o.a. Brazilië groeit. Een natuurlijke energiebooster.

Over Guarana
De vruchten zijn ongeveer zo groot als  koffiebonen. Ze worden vaak in voedingssupplement gebruikt vanwege zijn energie opwekkende werking die meestal wordt vergeleken met die van koffie. Al is de werking over het algemeen wel dubbel zo sterk. De hoeveelheid cafeïne in koffie is ongeveer 1-2%, terwijl dit in guarana 2 tot 4.5% is.

Metabolisme
Guarana versnelt ons metabolisme, oftewel onze spijsvertering. Hierdoor is ons lichaam beter in staat om vetten sneller te verbranden. Het versnellen van het spijsverteringsproces wordt met name door de cafeïne veroorzaakt. Bij komend voordeel is dat Guarana onze eetlust afremt. Daarnaast ondersteunt het je uithoudingsvermogen en kan je je mentaal sterker focussen en concentreren.
Je lichaamstemperatuur gaat omhoog waardoor Guarana je lichaam helpt bij het verbranden van vetten en het leveren van extra energie.  Dit noemt men ook wel metabolische thermogenese.

Elke ampul LPG bevat maar liefst 2000 mg guarana en verbetert zowel je concentratie als je prestaties. LPG stimuleert de vetzuuroxidatie en versnelt de koolhydraatopname.

  • Vloeibare guarana
  • Geeft je een nieuwe energieboost
  • Stimuleert de vetzuuroxidatie
  • Versnelt de koolhydraatopname
  • Remt het hongergevoel
Voedingswaarde

De voedingswaarden van de LPG van M Double You:

LPG
Voedingswaarde
Samenstelling per1 ampul (25 ml)
Energie/Kcal kJ3/13
Eiwit0
Koolhydraat
Waarvan suikers
0,5
0,5
Vet
Waarvan verzadigd
0,0
0,0
Ingrediënten
De ingrediënten van LPG van M Double You:
Ingrediënten
Ingrediënten: water, guarana extract (gestandaardiseerd op 10% guarine), fructose, aminozuren (taurine), voedingszuur (citroenzuur), natuurlijke smaakstoffen, zoetstoffen (acesulfaam-K, natriumsacharine, natriumcyclamaat), mineralen (magnesiumcarbonaat), vitaminen (ascorbinezuur (vitamine C), calciumpantothenaat (vitamine B5), pyridoxine hcl (vitamine B6), thiamine nitraat (vitamine B1), conserveermiddel (sorbinezuur), kleurstof (caramel).
 
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 ampul LPG per dag op het moment waarop je een energy boost nodig hebt. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.

Allergenen Info

Bevat zoetstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers.

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.