Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Warme Choco VOL Proteïne

Nancy Heijnis
9 March 2023
1 personen
5 minuten
Snack

Deze chocolade melk is lekker rijk en romig van smaak. Je maakt het super eenvoudig met een van onze 100% Whey Protein Chocolate. Daarnaast voegen we een aantal ingrediënten toe om de warme choco lekker dik en romig te maken. Lees gauw verder en trakteer jezelf op een heerlijke warme proteïne chocolade melk.

Ingrediënten:

  • 25 gram 100% Whey protein Chocolate
  • 250 ml melk
  • 1 eetl cacaopoeder
  • 0,5 theelepel maizena
  • 1/4 sinaasappelschil geraspt
  • 1 snufje zout

Bereiding:

  1. Voeg eerst de proteïne toe aan een shaker en schud tot er een klontvrije massa ontstaat.
  2. Doe de eiwithsake in een pan, voeg maïzena en cacaopoeder toe en mix het door elkaar met een garde. Voeg vervolgens de sinaasappelschil en een snufje zout toe. Klop het opnieuw door elkaar.
  3. Verwarm alle ingrediënten nog op een laag tot middelhoog vuur en blijf het door kloppen. Let op dat het niet gaat koken! Dit doe je nog ongeveer voor 3 minuten. Heel goed blijven kloppen want het brand snel aan of je krijgt klontjes.
  4. Serveer de warme choco direct en top het eventueel af met slagroom light.

Lekker genieten.


Voedingswaarden

               
 

Calorieën

 

193                       

 

Vet

 

6 g

 

Koolhydraten

 

8 g

 

Eiwitten

 

22 g

House of Nutrition - 100% Whey Protein
100% Whey ProteinHouse of Nutrition
6 smaken
16,90
Scitec Nutrition - 100% Whey Protein Professional
100% Whey Protein ProfessionalScitec Nutrition
15 smaken
 

Andere recepten lezen

Feestelijke Sinterklaaslekkernijen: Gezonde twists op klassieke smaken!

Lees meer >

Moederdag kwarktaart

Lees meer >

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.