Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Visualiseer jezelf naar succes

Nancy Heijnis
3 september 2020
Leestijd: 5 minuten

Hoe kan je je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Door je doelen te visualiseren! Lees hieronder hoe je dit het beste kan doen. We nemen een krachttraining sessie als voorbeeld.

Zoek voorafgaand aan je sportsessie een rustige plek om te zitten. Visualiseer de training. Dus van het drinken van je Pre Workout of Creatine tot het aantrekken van je schoenen, het opwarmen, het gewicht toevoegen aan de bar, etc… Speel de hele sessie af in je hoofd, voel de balk op je rug en je voeten stevig op de grond staan. Stel je voor dat elke lift met perfecte precisie wordt uitgevoerd totdat je het doel bereikt. Visualiseer dat je je doel bereikt en voel de voldoening en trots. Het is cruciaal om een ​​sterke, positieve emotie aan je visualisatie toe te voegen. Natuurlijk maakt het visualiseren van het nuttigen van een goede dosis eiwitten of aminozuren na afloop van de training, het plaatje compleet!

1.    Benader de bar met absoluut vertrouwen. Laat weten wie de baas is. Voel je voeten stevig op de grond geplant – stevig als een boom met diepe wortels. Dit zal helpen bij je lift door meer spiervezels aan te spannen en een sterke neurale drive te creëren.

2.    Stel een succesvolle lift voor met een balk op je rug of in je handen. Concentreer je op elke rep en voel je spiervezels samentrekken.

3.    Tot slot, herhaal de lift in gedachten. Gebruik deze post-lift fase om een ​​probleem te corrigeren of stel je zelfs voor meer gewicht toe te voegen. Als je een probleem hebt vastgesteld, stel je een andere succesvolle lift voor waarin je dit probleem kunt oplossen.

Grenzen doorbreken
Je overtreft nooit de limieten die je jezelf hebt opgelegd. Als je tegen jezelf zegt dat 100 kg de max is die je aankan tijdens een deadlift, of dat je nooit meer dan een paar kilo hebt kunnen verliezen, dan blijft dat ook het geval. Op het moment dat je de limiet accepteert, bouw je een muur die deze limiet ‘bewaakt’. Je komt dan dus echt niet verder.

It’s all about the mindset
Als je 120kg wilt deadliften, visualiseer dan dat 130 kg lukt. Als je streeft naar 18% lichaamsvet, visualiseer dan dat je 16% lichaamsvet hebt. Zolang je in je onbewuste zelf met absolute zekerheid gelooft dat je deze doelen al behaald hebt, dan zal je ze ook daadwerkelijk behalen. It’s all about the mindset!

Andere blog lezen

Verschil tussen Fatblockers en Fatburners

Lees meer >

Het Wereldkampioenschap Voetbal Mannen 2023 en de Kracht van Voedingssupplementen

Lees meer >

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.