Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

 VERZENDEN EN BEZORGEN

Bij House of Nutrition is bestellen heel eenvoudig. We bezorgen op verschillende manieren en gaan uiterst zorgvuldig met jouw bestelling om. Goed verpakt, altijd een extraatje en op tijd verwerkt.

NEDERLAND & BELGIË

Maandag t/m vrijdag
BestellingBestelling geplaatst tussenGeleverdTot €40,-Boven €40,-
DHLMa. t/m vrij.
tot 17:00 uur
volgende werkdag tussen 8:00 en 20:00 uur€4,95gratis
DHL SDD: Same Day Delivery*:Ma. t/m vrij.
00:01 - 10:15 uur
Dezelfde dag tussen
17:00 en 22:00
€4,95gratis
DHL SDD: Xpress service:Ma t/m vrij.
10:15 uur tot 23:59
Volgende dag tussen
17:00 en 22:00
€4,95gratis
Ophalen Powerstore SoestMa. t/m vrij.
9:00 - 17:00 uur
Zelf ophalengratisgratis
Zaterdag en zondag
BestellingBestellingen geplaatstTot €40,-Boven €40,-
DHL: levering dinsdagVr. t/m zo.
17:00 - 23:59 uur
Dinsdag tussen 8:00 en 20:00 uur€4,95gratis
DHL SDD: Xpress service:Vr t/m zo.
17:00 - 23:59 uur
maandag tussen
17:00 en 22:00
€4,95gratis
Ophalen Powerstore SoestZa. t/m zo.
tot 23:59 uur
Niet mogelijkgratisgratis

Same Day Delivery

Wil jij je bestelling dezelfde dag nog in huis? Kies dan op werkdagen ma. t/m vr. voor deze optie! (Uitsluitend in Nederland & Belgie).

* Let op! In België zijn nog niet alle postcodes opgenomen in het bezorggebied van DHL SDD. Tijdens het afrekenen en het kiezen van de vervoerder wordt dit aangegeven. Dus in België is deze dienst nog niet in het hele land beschikbaar. Als het niet beschikbaar is dan wordt uw bestelling met DHL meegeven. Dat kan beteken dat het een dag later wordt geleverd.

We zijn een partnerschap aangegaan met DHL SDD, een super innovatief bedrijf dat voor ons de Same Day Delivery bestellingen gaat verzorgen.

Wat wij jou bieden:

  • Op werkdagen (ma t/m vrij) voor 10:15 uur besteld, is dezelfde avond in huis tussen 17:00 en 22:00 uur. Let op dit kan afwijken i.v.m. piekperiodes!.
  • Voor 00:00 uur besteld (zo t/m do) is de volgende dag in huis tussen 17:00 en 22:00 uur.
  • Pakket volgen via een Track & Trace code die rond 14.00 uur wordt gestuurd.
  • SMS service met exacte bezorgtijd.
  • Levering vindt in de avond plaats tussen 17:00 uur en 22:00 uur
  • Flexibele bezorgopties en een betrouwbare service
  • Fantastische moderne Track & Trace omgeving
  • 98,6% van alle bestellingen op tijd bezorgd door DHL SDD

* Let op! Op vrijdag na 17:00 uur en op zaterdag en zondag kan gekozen worden voor DHL SDD die de bestelling dan op maandag tussen 17:00 en 22:00 afleveren.

DHL: Verzending dezelfde dag.

Bestel je op maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur dan wordt de bestelling dezelfde werkdag nog verzonden met DHL. Na 17.00 uur ontvang je van ons een track & trace code waarmee je jouw pakket kan volgen.

Voor bestellingen tot €40,00 vragen wij €4,95 als bijdrage, boven de €40,00 euro wordt de bestelling gratis bezorgd.

Mogelijkheden na verzending?
Zodra het pakket is overgedragen voor verzending aan DHL of DHL SDD heeft House of Nutrition er geen controle meer over. DHL of DHL SDD is vanaf dat moment verantwoordelijk voor jouw pakket. We kunnen dus geen verzendmoment aanpassen of de bezorgdag uitstellen e.d. Tijdens het bestellen kan je zelf aangeven welke dag het beste voor jou uitkomt. Wij hebben ook geen invloed op de snelheid van bezorgen.

Niet thuis?
Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt of bij de buren. DHL of DHL SDD laat geen kaartje meer achter. Je wordt voortaan alleen via de mail of DHL of DHL SDD App op de hoogte gehouden van de status van je pakket. Ook via de Track & Trace kan je het pakket volgen. Als het pakket bij de buren is bezorgd kan je ook deze informatie daar vinden. Neem je ID of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen bij het DHL afhaalpunt. Je bestelling blijft 7 dagen op het DHL afhaalpunt liggen. Daarna komt deze retour naar House of Nutrition. DHL SDD zal nog een 2 en zelfs een 3e poging doen om het pakket te leveren. Lukt dit niet dan wordt het geretourneerd naar House of Nutrition.

Niet bezorgd? Melden binnen 14 dagen.
Pakketten moeten binnen de gestelde tijd worden bezorgd. DHL SDD max. 1 dag, DHL max. 2 dagen. Weekenden uitgezonderd. Pakketten die niet binnen de gestelde termijn worden geleverd moeten binnen 14 dagen, per mail, worden gemeld door de ontvanger. Er kan na 14 dagen geen onderzoek worden gestart door de vervoerders en het is dan niet meer mogelijk een zending te achterhalen. Wordt de melding niet binnen 14 dagen per mail gemeld (info@houseofnutrition.nl) dan neemt House of Nutrition deze niet meer aan en wordt er niet opnieuw verstuurd of terugbetaald.


Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.