Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

M Double You Stack 2 capsules worden gebruikt als fatburner en is een natuurlijk product dat de vetverbranding stimuleert op basis van verschillende kruiden. Met de Stack 2 capsules kun je op een geweldige effectieve en natuurlijke manier aan je vetverbranding werken. Afvallen en sporten worden een stuk makkelijker.

  • Remt de eetlust, dus ook zonder sporten afvallen
  • Verhoogt de vetverbranding
  • Verhoogt de stofwisseling
  • Bron voor meer energie
  • Minder eten betekent minder calorieën consumeren 

Inhoud
 
100 capsules
Consumentenadviesprijs 19,35
Login om te bestellen
100 capsules (2-pack)
Consumentenadviesprijs 34,83
Login om te bestellen
Beschrijving

)100% natuurlijk product om afvallen te ondersteunen

Stack 2 capsules is een 100% natuurlijk product op basis van verschillende kruiden. Het stimuleert de vetverbranding en verhoogt je energielevel zodat sporten en afvallen makkelijker worden.

Wel sporten en niet afvallen?

Sporten en afvallen zijn 2 verschillende dingen. We hebben er allemaal mee te maken. Je sport veel maar je valt niet echt af. Het probleem zit in de inname van calorieën. M Double You Stack 2 capsules worden gebruikt als fatburner en zorgt ervoor dat je minder behoefte hebt aan eten. Tijdens het sporten en afvallen biedt Stack 2 capsules een goede ondersteuning. Het stimuleert de stofwisseling op natuurlijk wijze tijdens het sporten en afvallen. Je kan zo op een effectieve en natuurlijke manier werken aan je vetverbranding. Dit product zorgt ervoor dat het vetpercentage wordt afgebouwd en jij sneller op jouw gewenst streefgewicht komt.


Energie verhogend en minder honger

De zorgvuldig samengestelde mix van onder andere cafeïne, guarana, groene thee en witte wilgenbast heeft een energie verhogend effect en een positieve invloed op de stofwisseling en vetverbranding. De M Double You Stack 2 capsules zijn zeer geschikt om je te ondersteunen bij het sporten en afvallen. Een groot voordeel is dat je veel minder snel honger krijgt. Minder honger betekent automatisch minder eten en dus het verminderen van het consumeren van calorieën.


Niet sporten en wel afvallen?

Dus ook bij zonder te sporten afvallen is Stack 2 zeer effectief. Heb je weinig tijd voor de sportschool en heb je een zittend beroep ook dan ondersteunt Stack 2 capsules het reduceren van vet en zal je zonder te sporten afvallen. De M Double You Stack 2 capsules zijn vetverbranders zonder de nadelige effecten zoals een verhoogde hartslag of droge tong en zijn absoluut ephedra en synefrine vrij. Wij raden wel aan om sporten en afvallen te combineren. Niet alleen is sporten gezond maar het versnelt het afvallen in combinatie met Stack 2 capsules.

Voordelen van de M Double You Stack 2 capsules:

  • 100% natuurlijke kruidenmix
  • Remt de eetlust, dus ook zonder sporten afvallen
  • Verhoogt de stofwisseling
  • Ondersteuning bij afvallen
  • Bron voor meer energie, dus meer energie voor sporten en afvallen

Kortom, ben jij op zoek naar een product voor het ondersteunen van sporten en afvallen en die jouw vetverbranding stimuleert, zonder nadelige effecten zoals een verhoogde hartslag of droge tong? Wil je zonder te sporten afvallen of wil jij je energie tijdens sporten en afvallen verhogen? Dan is de M Double You Stack 2 hét product dat jou helpt bij het verliezen van die extra kilo’s.

Stack 2 capsules ondersteunt sporten en afvallen op een natuurlijke wijze.

Chroom: draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten

Theobromine (ingrediënt van Chocolade extract): heeft een vergelijkbare werking als cafeïne, maar Theobromine heeft een langere werkingsduur. Het is een natuurlijke boost, je krijgt er extra energie door. Wel zo handig als je aan het diëten bent.

Voedingswaarde

De voedingswaarden van de Stack 2 (capsules) van M Double You:

Stack 2
Samenstelling per1 capsule3 capsules
Groene thee/Green Tea 95%300 mg900 mg
Guarana/Guarana 22%100 mg300 mg
Chocolade extract/Chocolate extract 7%100 mg300 mg
Witte wilgen bast/White Willow Bark 15%100 mg300 mg
Cafeïne/Caffeine66,7 mg200 mg
Rhodiola Rosea20 mg60 mg
N-Acetyl-Tyrosine/N-Acetyl-Tyrosine5 mg15 mg
Chroom picolinaat/Chromium Picolinate40 µg *12%120 µg *36%

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

 
Ingrediënten

De ingrediënten van de Stack 2 (capsules) van M Double You:

Camellia Sinensis (blad) 8:1 extract, Theobroma cacao (zaad) extract (7% Theobromine), Salix alba (schors) extract (25% salicine), cafeïne Anhydrous, extract van Rhodiolarosea (Root) (min. 3% Rosavins), anti-klonter middel (Magnesium Stearaat,Colloidical silicium Dioxide), L-Tyrosine, kleur (titaandioxide), chroompicolinaat.

Overige ingrediënten: Vulstoffen (magnesiumstearaat), capsule (gelatine), kleurstof (titanium dioxide (E171) en tartrazine (E102)), anti-klontermiddel (tricalciumfosaat en silicium dioxide.


Gebruiksaanwijzing

Neem 3 capsules Stack 2 per dag. Neem de eerste capsule bij je ontbijt, de tweede tijdens je lunch en de laatste een uur voor je training.

Op niet trainingsdagen de derde capsule tijdens het avondeten innemen en wij raden aan deze niet later in te nemen dan 18:00 uur omdat deze formule slapeloosheid kan veroorzaken.

Belangrijk: Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, en schildklier-, nier- of prostaataandoeningen. Gebruik geen Stack 2 bij zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met MAO-remmers. Niet te gebruiken door personen onder de leeftijd van 18 jaar. Neem in geval van overdosering direct contact op met uw huisarts. Voor productiecode en ten minste houdbaar tot: zie pot. Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding. De M Double You Stack 2 capsules bevatten ingrediënten met een extract van cafeïne. Ben je overgevoelig voor producten met cafeïne? Zorg dan voor een gematigde inname van de Stack 2 capsules en zorg voldoende vochtinname.

Allergenen Info

Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt.

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.