Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

M Double You Stack 2 capsules worden gebruikt als fatburner en is een natuurlijk product dat de vetverbranding stimuleert op basis van verschillende kruiden. Met de Stack 2 capsules kun je op een geweldige effectieve en natuurlijke manier aan je vetverbranding werken. Afvallen en sporten wordt zo een stuk makkelijker.

Inhoud
 
100 capsules
Consumentenadviesprijs 16,90
Login om te bestellen
200 capsules (2-pack)
Consumentenadviesprijs 30,40
Login om te bestellen
Beschrijving

100% natuurlijk product om afvallen te ondersteunen

Stack 2 capsules is een 100% natuurlijk product op basis van verschillende kruiden. Het stimuleert de vetverbranding en verhoogt je energielevel zodat sporten en afvallen makkelijker worden.

Wel sporten en niet afvallen?

Sporten en afvallen zijn 2 verschillende dingen. We hebben er allemaal mee te maken. Je sport veel maar je valt niet echt af. Het probleem zit in de inname van calorieën. M Double You Stack 2 capsules worden gebruikt als fatburner en zorgt ervoor dat je minder behoefte hebt aan eten. Tijdens het sporten en afvallen biedt Stack 2 capsules een goede ondersteuning. 

Energie verhogend en minder honger

De zorgvuldig samengestelde mix van onder andere cafeïne, guarana, groene thee en witte wilgenbast heeft een energie verhogend effect en een positieve invloed op de stofwisseling en vetverbranding. De M Double You Stack 2 capsules zijn zeer geschikt om je te ondersteunen bij het sporten en afvallen. Een groot voordeel is dat je veel minder snel honger krijgt. Minder honger betekent automatisch minder eten en dus het verminderen van het consumeren van calorieën.

Niet sporten en wel afvallen?

Dus ook bij zonder te sporten afvallen is Stack 2 zeer effectief. Heb je weinig tijd voor de sportschool en heb je een zittend beroep ook dan ondersteunt Stack 2 capsules het reduceren van vet en zal je zonder te sporten afvallen. De M Double You Stack 2 capsules zijn vetverbranders en zijn absoluut ephedra en synefrine vrij. Wij raden wel aan om sporten en afvallen te combineren. Niet alleen is sporten gezond maar het versnelt het afvallen in combinatie met Stack 2 capsules.

Voordelen van de M Double You Stack 2 capsules:

  • 100% natuurlijke kruidenmix
  • Remt de eetlust, dus ook zonder sporten afvallen
  • heeft een gunsitge invloed op het uithoudingsvermogen
  • Ondersteuning bij afvallen
  • Bron voor meer energie, dus meer energie voor sporten en afvallen

Kortom, ben jij op zoek naar een product voor het ondersteunen van sporten en afvallenof wil je zonder te sporten afvallen of wil jij je energie tijdens sporten en afvallen verhogen? Dan is de M Double You Stack 2 hét product dat jou helpt bij het verliezen van die extra kilo’s.

Stack 2 capsules ondersteunt sporten en afvallen op een natuurlijke wijze door middel vsan de volgende ingrediënten:

Chroom speelt een cruciale rol bij het handhaven van een normaal bloedsuikergehalte, waardoor het een waardevolle bijdrage levert aan de algehele gezondheid. Een opmerkelijk voordeel is het vermogen van Chroom om de eetlust te remmen, waardoor het mogelijk is om gewicht te verliezen zonder strikte afhankelijkheid van lichamelijke activiteit, vooral dankzij HCA (Hydroxycitroenzuur).*

De aanwezigheid van HCA biedt meerdere voordelen voor gewichtsbeheersing, waaronder het verminderen van hongergevoelens en de neiging om naar lekkernijen te grijpen. Het helpt niet alleen het lichaamsgewicht onder controle te houden, maar ook het normale suiker- en vetgehalte in het bloed te handhaven.*

Een opvallende eigenschap van HCA is het vermogen om de aanmaak en opslag van vet in het lichaam te remmen, wat bijdraagt aan het bevorderen van gewichtsverlies. Door de eetlust te verminderen, ondersteunt HCA het streven naar een gezonder lichaamsgewicht, waarbij het principe "minder eten betekent minder calorieën consumeren" centraal staat.*

Samengevat biedt Chroom met HCA een effectieve benadering voor het handhaven van een gebalanceerd bloedsuikergehalte en het bevorderen van gewichtsverlies door het beheersen van eetlust en de opslag van vet.

Dankzij theobromine, aanwezig in chocolade-extract, ervaar je een langdurige boost van energie, vergelijkbaar met cafeïne maar met een langere werkingsduur. Een natuurlijke ondersteuning, ideaal voor dieetperiodes.*

Cafeïne: helpt om de alertheid te verhogen, is goed voor het concentratievermogen en heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen. Het helpt tevens bij het verminderen van het gevoel van vermoeidheid tijdens het sporten.

Rhodiola Rosea-wortel staat bekend om zijn vermogen om emotioneel welzijn te bevorderen, de geestelijke gezondheid te ondersteunen en stress op een kalme manier het hoofd te bieden.* Deze gouden wortel draagt bij aan een normale bloedcirculatie, wat essentieel is voor optimale hersenprestaties en reactievermogen.* Bovendien speelt het een rol bij het aanpassen van het organisme aan zowel emotionele als fysieke stress, stimuleert het het zenuwstelsel en heeft het gunstige effecten bij vermoeidheid en stressgerelateerde hoofdpijn.*

Deze adaptogene plant, ook wel bekend als een plantaardige antioxidant, beschermt de cellen tijdens fysieke stress en draagt bij aan de bescherming van het cardiovasculaire systeem tegen de negatieve effecten van stress en hoge bloeddruk.* Daarnaast wordt het gewaardeerd voor het bevorderen van kracht, conditie en uithoudingsvermogen, wat gunstig is voor sportprestaties.*

Samenvattend draagt Rhodiola Rosea bij aan een algeheel gevoel van welzijn, ondersteunt het de mentale helderheid, verbetert het de reactie op stressvolle situaties en bevordert het de fysieke en mentale prestaties op verschillende gebieden.*

Witte wilgenbast staat bekend om zijn bijdrage aan optimale ontspanning, waardoor het zowel geestelijk als lichamelijk welzijn bevordert. Daarnaast draagt het bij aan een goede nachtrust, wat essentieel is voor een gezonde slaap.*

Deze natuurlijke stof speelt ook een rol in het normaliseren van hormoonproductie, wat gunstig is voor het elimineren van ongemak tijdens de menstruatie. Het ondersteunt specifiek de gezondheid van het vrouwelijke genitale systeem en draagt bij aan het behoud van comfort gedurende de menstruatieperiode.*

Daarnaast heeft witte wilgenbast bewezen voordelen bij het verminderen van gewrichtsongemak, het handhaven van gewrichtsmobiliteit en flexibiliteit, en het ondersteunen van een optimaal functionerend gewricht.*

Deze veelzijdige natuurlijke stof is ook gunstig voor ademhalingscomfort, waarbij het helpt bij het verminderen van ongemak in de luchtwegen en het ondersteunen van de algemene gezondheid van de luchtwegen.* Kortom, witte wilgenbast draagt op verschillende manieren bij aan het bevorderen van welzijn en het ondersteunen van specifieke gezondheidsaspecten.

*Evaluatie gezondheidsclaim staat op het moment van schrijven ON HOLD bij de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) om nader te worden onderzocht.

Voedingswaarde

De voedingswaarden van de Stack 2 (capsules) van M Double You:

Stack 2
Samenstelling per
3 capsules NRV*
                 ADH*
Groene thee extract/Green Tea Extract
900 mg
Guarana/Guarana 
112 mg
Chocolade extract/Cacoa Been extract
300 mg
Witte wilgen bast/White Willow Bark 
300 mg
Cafeïne Anhydrous/Caffeine Anhydrous
200 mg
Rhodiola Rosea wortel/Rodea Rosea root
60 mg
L-Tyrosine
15 mg
Chromium/Chromium
15 µg           *37%
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid *NRV: Nutrient Reference Values
Ingrediënten

De ingrediënten van de Stack 2 (capsules) van M Double You:

Camellia Sinensis, capsule gelatine, cacao extract (Theobroma), antiklontermiddel, guarana extract, salix alba, cafeïne anhydrous, Rhodiola rosea, L-Tyrosine, chromium.

Gebruiksaanwijzing

Neem 3 capsules Stack 2 per dag. Neem de eerste capsule bij je ontbijt, de tweede tijdens je lunch en de laatste een uur voor je training.

Op niet trainingsdagen de derde capsule tijdens het avondeten innemen en wij raden aan deze niet later in te nemen dan 18:00 uur omdat deze formule slapeloosheid kan veroorzaken.

Belangrijk: Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, en schildklier-, nier- of prostaataandoeningen. Gebruik geen Stack 2 bij zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met MAO-remmers. Niet te gebruiken door personen onder de leeftijd van 18 jaar. Voor productiecode en ten minste houdbaar tot: zie pot. Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding. 

De M Double You Stack 2 capsules bevatten ingrediënten met een extract van cafeïne. Ben je overgevoelig voor producten met cafeïne? Zorg dan voor een gematigde inname van de Stack 2 capsules en zorg voldoende vochtinname.

Allergenen Info

Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt.

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Neem in geval van overdosering direct contact op met uw huisarts. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.