Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Omega 3 Plus Softgel Caps

Nutrend

Nutrend - Omega 3 Plus Softgel Caps - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - Omega 3 Plus Softgel Caps - 120 capsules
OMEGA 3 PLUS Softgel Caps leveren een 1e klas kwaliteit visolie, verrijkt met vitamine D. De visolie is ingesloten in speciale zachte gelcapsules.
  • Visolie met vitamine D
  • 30% EPA, 21% DHA
  • Bevordert het afweersysteem
  • Heeft een gunstige invloed op het hart
  • Helpt bij het schoon en soepel houden van de bloedvaten
  • Helpt de gewrichten soepel en gezond te houden en zorgt voor sterke botten
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 19,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Omega 3 verbetert de levenskwaliteit
OMEGA 3 PLUS Softgel Caps leveren een 1e klas kwaliteit visolie, verrijkt met vitamine D. De visolie is ingesloten in speciale zachte gelcapsules, die de afbraakprocessen van de actieve stoffen aanzienlijk vertragen en daardoor de natuurlijke duurzaamheid en stabiliteit van de visolie verhogen. Omega 3 Plus Softgel Caps bevat visolie die uitsluitend is verkregen uit ansjovis - een vis gevangen in de Peruaanse (Humboldt) wateren.

Veranderde voedingspatrionen
In de afgelopen 10 jaar is het voedingspatroon, dankzij de voedingsindustrie, behoorlijk veranderd. Als gevolg daarvan krijg jij meer verzadigde (ongezonde) vetten binnen en steeds minder onverzadigde (gezonde) vetten. In  het gemiddelde westerse voedingspatroon is de juiste verhouding Omega 3 soms uit balans. Omega 6 krijg jij via de hedendaagse voeding ruim voldoende binnen terwijl we zelfs met een gevarieerde voeding soms tekort komen aan Omega 3.

Slim om te slikken?
EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) hebben een gunstige invloed op het hart en ondersteunen een rustig en regelmatig hartritme. Ze houden de normale bloeddruk van jou in stand en helpen bij schoon en soepel houden van de bloedvaten. De omega-3-vetzuren houden jouw rode bloedcellen soepel, zodat deze gemakkelijk door de haarvaatjes gaan, ondersteunen het normale stollingsproces en houden het bloed dun.

Omega-3-vetzuren (in het bijzonder DHA) zijn in hoge concentraties aanwezig in jouw hersen- en zenuwweefsel en retina (netvlies) en zijn daarom van cruciaal belang voor de hersen- en zenuwfunctie en het gezichtsvermogen. Omega 3 voorkomt dat de verhouding tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in het celmembraan van jouw afweercellen niet in balans is. Op deze manier bevorderd Omega 3 jouw afweersysteem. Een goede omega-3-vetzuurstatus helpt jou om helder na te denken en ondersteunt de intelligentie, het concentratievermogen en het geheugen.

Omega 3 Plus Softgel Caps ondersteunt de werking van insuline en bevorderen een gezonde en evenwichtige koolhydraat- en vetstofwisseling. EPA en DHA helpen de gewrichten soepel en gezond te houden en zorgen voor sterke botten door ondersteuning van de kalkhuishouding en mineralisatie. Tevens helpen de omega-3-vetzuren jou bij het behoud van gezonde slijmvliezen, onder meer in het maagdarmkanaal.

Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Alle redenen om de Omega 3 plus softgel caps te kopen!
Voedingswaarde
OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS van Nutrend voedingswaarden:
100 g1 capsule2 capsules
Visolie70 423 mg1000 mg2000 mg
   waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)21 197 mg301 mg602 mg
   waarvan docosahexaeenzuur (DHA)14 789 mg210 mg420 mg
Vitamine D3704,2 g = 14 084% *10 g = 200% *20 g = 400% *
* Referentie-inname.
1 capsule: 1420 mg
Nettogewicht: 170,4 g
Waarschuwing: voedingssupplement.Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.
Ingrediënten

OMEGA 3 SOFTGEL CAPS van Nutrend ingrediënten: visolie, gelatinecapsule (rundvleesgelatine, glycerol, water). 

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS: neem dagelijks 1-2 capsules. De maximale dagelijkse dosis is 2 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Gebruik van OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS: volgens de aanbevolen dosering, de capsule doorslikken en met voldoende water innemen. Melk en alcoholische dranken zijn niet geschikt. Kauw niet op de capsule!

Allergenen Info

Voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten.

Bewaaradvies

Waarschuwing: voedingssupplement. 

Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Omega 3 Plus Softgel Caps

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.