Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Omega 3 Plus Softgel Caps

Nutrend

Nutrend - Omega 3 Plus Softgel Caps - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - Omega 3 Plus Softgel Caps - 120 capsules

OMEGA 3 PLUS Softgel Caps leveren een 1e klas kwaliteit visolie, verrijkt met vitamine D. De visolie is ingesloten in speciale zachte gelcapsules.

 • Visolie met vitamine D
 • 30% EPA, 21% DHA
 • helpt een normale bloeddruk in stand te houden
 • Heeft een gunstige invloed op het hart
 • Draagt bij aan behoud van een normaal vetgehalte in het bloed
 • Ondersteunt de conditie van het oog en speelt een rol in het functioneren van het netvlies
 • Is goed voor de hersenen

 • Vitamine D: draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem,
 • Speelt een rol in het celdelingsproces
 • Verhoogt de opname van kalk in de botten, voor het behoud van sterke botten
 • Helpt de tanden sterk te houden
 • Helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.
 • Speelt een rol bij het behouden van soepele spieren
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 17,50
Login om te bestellen
Beschrijving

Omega 3 een eeuwenoud supplement

OMEGA 3 PLUS Softgel Caps leveren een 1e klas kwaliteit visolie, verrijkt met vitamine D. De visolie is ingesloten in speciale zachte gelcapsules, die de afbraakprocessen van de actieve stoffen aanzienlijk vertragen en daardoor de natuurlijke duurzaamheid en stabiliteit van de visolie verhogen. Omega 3 Plus Softgel Caps bevat visolie die uitsluitend is verkregen uit ansjovis - een vis gevangen in de Peruaanse (Humboldt) wateren.

Veranderde voedingspatrionen

In de afgelopen 10 jaar is het voedingspatroon, dankzij de voedingsindustrie, behoorlijk veranderd. Als gevolg daarvan krijg jij meer verzadigde (ongezonde) vetten binnen en steeds minder onverzadigde (gezonde) vetten.

Omega 3, Slim om te slikken?

EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA en samen mag de inname niet meer dan 5 gram bedragen.

EPA en DHA hebben een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart en zijn dus goed voor je hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Ze dragen ook bij aan behoud van een normaal vetgehalte in het bloed. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 gram EPA en DHA en samen mag de inname niet meer dan 5 gram bedragen.

Docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.Het helpt je dus om normaal te kunnen zien, dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en moet ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevatten.

DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en speelt dus een rol in het functioneren van de hersenfunctie. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en moet ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevatten.

Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Alle redenen om de Omega 3 plus softgel caps te kopen!

De kracht van Vitamine D voor een gezond en vitaal leven!

Vitamine D draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem en speelt een rol in het celdelingsproces. Het verhoogt de opname van kalk in de botten, voor het behoud van sterke botten. Helpt de tanden sterk te houden.Helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. Speelt een rol bij het behouden van soepele spieren

Wist je dat Vitamine D een essentiële rol speelt in het ondersteunen van jouw immuunsysteem? Vitamine D-draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem en speelt een cruciale rol in het celdelingsproces.

Maar dat is nog niet alles! Vitamine D is ook een bondgenoot voor sterke botten en tanden. Door de opname van kalk in de botten te verhogen, draagt bij aan het behoud van sterke botten, wat van vitaal belang is, vooral naarmate we ouder worden.

Daar stopt het niet. Vitamine D is ook betrokken bij het behouden van soepele spieren, waardoor je niet alleen sterker, maar ook flexibeler blijft. Investeer in een gezond en actief leven. 

Voedingswaarde
OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS van Nutrend voedingswaarden:
100 g1 capsule2 capsules
Visolie70 423 mg1000 mg2000 mg
   waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)21 197 mg301 mg602 mg
   waarvan docosahexaeenzuur (DHA)14 789 mg210 mg420 mg
Vitamine D3704,2 g = 14 084% *10 g = 200% *20 g = 400% *
* Referentie-inname.
1 capsule: 1420 mg
Nettogewicht: 170,4 g
Waarschuwing: voedingssupplement.Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.
Ingrediënten

OMEGA 3 SOFTGEL CAPS van Nutrend ingrediënten: visolie, gelatinecapsule (rundvleesgelatine, glycerol, water). 

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS: neem dagelijk2 capsules. De maximale dagelijkse dosis is 2 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Gebruik van OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS: volgens de aanbevolen dosering, de capsule doorslikken en met voldoende water innemen. Melk en alcoholische dranken zijn niet geschikt. Kauw niet op de capsule!

Allergenen Info

Voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten.

Bewaaradvies

Waarschuwing: voedingssupplement. 

Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Omega 3 Plus Softgel Caps

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.