Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Maxalean is een van de beste ondersteuning voor vetverbranding die op de markt te verkrijgen is. Het helpt je lichaam net dat beetje extra vet te verliezen op een veilige manier. Maxalean bevat tal van ingrediënten met thermogene en afslankende effecten. 

 • Uitstekende vetverbrander met thermogenetisch effect 
 • Bevat L-carnitine, inositol, choline, citrus aurantium en cayenne 
 • Geen verlies van energie

  Inhoud
   
  60 capsules
  Consumentenadviesprijs 17,90
  Login om te bestellen
  120 capsules
  Consumentenadviesprijs 29,90
  Login om te bestellen
  Beschrijving

  Uitstekende vetverbrander

  Maxalean is een van de beste ondersteuning voor vetverbranding die op de markt te verkrijgen zijn. Het helpt je lichaam net dat beetje extra te verliezen op een veilige en duurzame manier. Maxalean bevat tal van ingrediënten met een thermogene en afslankende effecten.

  Cayenne peper en thermogene eigenschappen

  Cayenne peper is rijk aan capsaïne en is een grote bron van vitamine A, B-complex en C. De consumptie van cayenne heeft voordelen voor de gehele bloedsomloop. Door de thermogene eigenschappen zal het je lichaam ondersteunen door het energieverbruik te verhogen door middel van vetzuren. Het versnelt de stofwisseling en verhoogt het energiepijl, wat zo het gewichtsverlies stimuleert.

  Vetzuren Choline en inositol

  Choline en inositol zijn interactief en betrokken bij de transformatie van vetzuren. Deze vetzuren gaan vervolgens naar de bloedstroom, waardoor ze terecht komen in de spiercellen waar ze worden verbrand voor energie.

  L-Carnitine en Citrus aurantium

  L-carnitine bevordert niet alleen vetverbranding, maar ook eiwitsynthese en het vermindert de afbraak van aminozuren. Dit helpt om je prestaties te optimaliseren en stimuleert je herstelproces. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en in gezonde voeding.
  Synefrine is het belangrijkste ingrediënt dat wordt gewonnen uit Citrus aurantium (bittere sinaasappel). Dit verbetert de thermogene effecten, dus ook het gewichtsverlies, terwijl het de energie verhoogt. De Citrus aurantium bevat ook octopamine. Deze stof zorgt voor het behoud van een goede spiertonus tijdens het dieet. Dit komt door zijn werking op bepaalde hormonen. Octopamine heeft ook thermogene effecten, die gewichtsverlies doen toenemen.

  Maxalean is bedoeld om tijdens het sporten sneller vet te verbranden. Ben jij bezig met droogtrainen (cutten) dan is Maxalean jouw rots in de branding. 

  Voedingswaarde
  4 capsules1 capsule
  Citrus Sinensis Extract84 mg 21 mg
  Guarana
  364 mg91 mg
  Waarvan cafeïne 320 mg80 mg
  L-carnitine
   732 mg183 mg
  Cayennepeper extract200 mg50 mg
  Waarvan capsaïcine1,4 mg0,35 mg
  Inositol500 mg125 mg
  Choline200 mg50 mg

  Ingrediënten

  Ingrediënten van MAXALEAN:  

  L-carnitinetartraat, guarana (Paullinia cupana), inositol, capsule (gelatine, kleurstoffen: geel ijzeroxide), cholinebitartraat, cayennepeperextract (Capsicum annuum), bittere oranjeappel (Citrus aurantium), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat en siliciumdioxide). 

  Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en cafeïnegevoelige personen (4681 mg/100g). Overmatig gebruik van cafeïne (meer dan 400 mg/dag van alle bronnen afkomstig) kan een gezondheidsrisico inhouden.


  Gebruiksaanwijzing

  Neem 2 capsules in de ochtend bij het ontbijt en 2 bij de lunch. Consumeer op een volle maag.

  Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet te gebruiken door personen die behandeld worden voor hypertensie. Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 12 jaar. Bij tekenen van onrust of nervositeit, de inname van het product stoppen.

  De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

  Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

  Allergenen Info

  niet bekend

  Bewaaradvies

  De goed gesloten verpakking buiten invloed van vocht en warmte bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Uw winkelmandje is leeg.

  Favoriete producten

  Uw favoriete producten lijst is leeg.