Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
 • Meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen
 • Stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
 • Speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
 • Dagelijks gebruik kan het effect van training voor spierkracht versterken/vergroten, bij mensen boven 55 jaar.
 • Vermindert vermoeidheid (verhoogt je energieniveau)
 • Betere mentale focus
 • Handig in te nemen en te doseren d.m.v. capsules.
  Inhoud
   
  60 capsules
  Consumentenadviesprijs 13,40
  Login om te bestellen
  Beschrijving

  Kre-Alkalyn XTreme van Performance: Een top product

  Ontdek de kracht van Kre-Alkalyn. Wanneer je Kre-Alkalyn in je routine opneemt, profiteer je van een aantal indrukwekkende voordelen. Ten eerste helpt het bij het vergroten van de spierkracht en het verbeteren van de algehele fysieke prestaties. Of je nu zware gewichten optilt in de sportschool of je uithoudingsvermogen wilt vergroten tijdens cardio-oefeningen, Kre-Alkalyn zal je helpen om langer en harder te trainen. 

  Gunstig effect van Kre-Alkalyn vanaf 3 gram

  Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen. Gevolg hiervan is een stimulering van spiergroei/(vetvrije)spiermassa. Voorwaarden van dit gunstige effect is dat er minimale inname van 3 gram creatine per dag wordt genomen. Bovendien bevordert Kre-Alkalyn de spiergroei en ondersteunt het het herstelproces na intensieve trainingen. Kre-Alkalyn is ook bekend om zijn vermogen om de vermoeidheid te verminderen, zodat je langer op een hoog niveau kunt presteren. Het verhoogt de ATP-productie, wat resulteert in een verhoogd energieniveau en betere mentale focus tijdens je trainingssessies.

  Wel de voordelen, niet de ongemakken

  Kre-Alkalyn is een gepatenteerde vorm van creatine die speciaal is ontwikkeld om de voordelen van traditionele creatine te verbeteren. In tegenstelling tot gewone creatine wordt Kre-Alkalyn geformuleerd om stabiel te blijven en zijn volledige potentieel te behouden, zelfs in de zure omgeving van je maag. Dit betekent dat je de voordelen van creatine volledig kunt benutten zonder de ongemakken van opgeblazen gevoel of maagklachten.

  Kre-alkalyn Xtreme: de nieuwe technologie!

  Kre-alkalyn verandert niet in creatinine. Dit heeft te maken met de pH-waarde van de vloeistof waar creatine in oplost. Een vloeistof met een lage pH-waarde zal creatine veel sneller worden omgezet naar creatinine dan een vloeistof met een hoge pH-waarde. Opmerkelijk is het feit dat, eens de pH-waarde van 7.0 overschreden is, de omvorming naar creatinine vertraagt en vanaf 12.0 zelfs volledig stopt. PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtreme blijft perfect stabiel in water, fruitsap of in een normale vloeistof omdat het gebufferd is met een alkaline met een pH-waarde van meer dan 12.0, voor de kenners onder ons.

  Dus waar wacht je nog op? Til je prestaties naar een hoger niveau en bereik je fitnessdoelen met Kre-Alkalyn. Ervaar de voordelen van dit geavanceerde creatinesupplement en ontdek wat het voor jou kan doen. Bestel vandaag nog en maak de weg vrij voor betere resultaten en een sterkere, gespierde jij.

  Voedingswaarde
  Kre-Alkalyn XTreme van Performance voedingswaarden:
  / 5 caps
  Kre-Alkalyn® - Creatine3gram
  Ingrediënten
  Kre-Alkalyn XTreme van Performance ingrediënten:Kre-Alkalyn®: Creatine monohydraat, capsule: gelatine, kleurstof: indigotin  
  Gebruiksaanwijzing

  Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 5 capsules met water. Op trainingsdagen 1 uur voor de training.

  Allergenen Info

  Niet bekend

  Bewaaradvies

  Koel en op een droge plaats bewaren. 

  Uw winkelmandje is leeg.

  Favoriete producten

  Uw favoriete producten lijst is leeg.