Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Fatblocker

M Double You

M Double You - Fatblocker - 200 capsules (2-pack) - Thumbnail
M Double You - Fatblocker - 100 capsules - Thumbnail
M Double You - Fatblocker - 200 capsules (2-pack)
M Double You - Fatblocker - 100 capsules

De M Double You Fatblocker capsules is het perfecte supplement dat zorgt voor normale cholesterolgehalten in het bloed. De M Double You Fatblocker capsules zijn effectief door het unieke ingrediënt Chitosan

Inhoud
 
100 capsules
Consumentenadviesprijs 17,90
Login om te bestellen
200 capsules (2-pack)
Consumentenadviesprijs 32,20
Login om te bestellen
Beschrijving

De M Double You Fatblocker capsules bevatten het unieke en natuurlijke ingrediënt Chitosan. Chitosan is afkomstig van chitine en de onverteerbare, meervoudige vezel van schaaldieren.

Waar is Chitosan nog meer goed voor?
Naast het verbinden van vet draagt Chitosan bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 3 g Chitosan. Chitosan is dus goed voor de cholesterolspiegel. Cholesterol is een vetachtige stof die wordt gevormd in de lever en uiteindelijke terecht komt in de bloedbaan. Slecht cholesterol zet zich af in vaatwanden wat een verhoogd risico op hart en vaatziekten kan veroorzaken. Als hoge waardes in het bloed geconstateerd worden dan wordt vaak een cholesterolverlagend dieet voorgeschreven. Chitosan is in staat om galzuren te binden en wordt dan ook wel gebruikt bij het verlagen van het cholesterolgehalte.

Om optimaal te kunnen profiteren van de M Double You Fatblocker capsules neem deze dan in met voldoende water. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten in de Fatblocker capsules optimaal worden verwerkt in jouw lichaam!

*Onze mogelijkheid om informatie te verstrekken over supplementen wordt beïnvloed door strenge EU-richtlijnen. We mogen alleen claims delen die zijn goedgekeurd en vermeld staan in de EU-database. Resultaten van wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn voorgelegd ter goedkeuring aan de EU kunnen we doorgaans niet delen.

Gebruik dit supplement niet wanneer u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Wanneer u ook andere medicatie gebruikt raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van de Fatblocker (capsules) van M Double You:
Fatblocker
Samenstelling per1 capsule4 capsules
Chitosan500 mg2000 mg
Ingrediënten

Chitosan, Vulstoffen (Tricalcium fosfaat magnesium stearaat, silicium diocide).

Gebruiksaanwijzing

Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding 2 tot 4 capsules met een groot glas water in. Minimaal een half uur voor de vetrijke maaltijd innemen. 

Allergenen Info

Bevat delen van schaal- en schelpdieren, mosselen, zeevruchten en gelatine.

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.

Fatblocker

M Double You

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.