Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Creatine Caps bevatten de meest zuivere creatine met de beste werking. Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen.

  • Gepatenteerde en gegarandeerde kwaliteit
  • De beste keuze voor optimale opname in de spieren
  • In handige capsulevorm
  • Stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
Aantal
 
250 capsules
Consumentenadviesprijs € 26,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Creatine is een stikstofhoudend organisch zuur dat voorkomt bij gewervelde dieren.

Ongeveer 95% van de creatine in het lichaam bevindt zich in skeletspiercellen. Deze cellen kunnen meer creatine opslaan dan wat u normaal uit uw dagelijkse voeding haalt en wordt door het lichaam gesynthetiseerd. Door je voeding aan te vullen met creatine, houden je spieren meer creatine vast. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine in een dagelijkse dosis van minimaal 3 g de prestaties verbetert bij opeenvolgende reeksen van kortdurende, intensieve oefeningen zoals krachttraining en intervalcardio*.Doorgaans zal de creatineverzadiging in de spieren in 30 dagen aanzienlijk zijn toegenomen.

*Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Het is wetenschappelijk bewezen dat bij een dagelijkse een dosis van minimaal 3 gram de prestaties op korte termijn tijdens hoog intensieve trainingen zoals bij krachttraining.


Voedingswaarde

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Creatine Caps:

250 capsules – 41 porties

Dosering: 6 capsules

Hoeveelheid per portie

Hoeveelheid per portie

Creatine monohydraat3900 mgwaarvan creatine3448 mg
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Creatine Caps:Creatine-monohydraat, rundergelatine, opfokmiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaniumdioxide).
Gebruiksaanwijzing

Bij creatine in capsules wordt “slow loading” aangeraden: neem 2x3 capsules per dag op een lege maag met voldoende vocht, voornamelijk voor en na de training, bij voorkeur met enkelvoudige koolhydraten.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Creatine Caps

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.