Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Scitec Nutrition - Creatine Caps - 250 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Creatine Caps - 250 capsules

Creatine Caps bevatten de meest zuivere creatine met de beste werking. Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen.

  • Gepatenteerde en gegarandeerde kwaliteit
  • De beste keuze voor optimale opname in de spieren
  • In handige capsulevorm
  • Stimuleert spiergroei/(vetvrije) spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
Inhoud
 
250 capsules
Consumentenadviesprijs 19,90
Login om te bestellen
Beschrijving

Creatine is een stikstofhoudend organisch zuur dat voorkomt bij gewervelde dieren.

Ongeveer 95% van de creatine in het lichaam bevindt zich in skeletspiercellen. Deze cellen kunnen meer creatine opslaan dan wat u normaal uit uw dagelijkse voeding haalt en wordt door het lichaam gesynthetiseerd. Door je voeding aan te vullen met creatine, houden je spieren meer creatine vast. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine in een dagelijkse dosis van minimaal 3 g de prestaties verbetert bij opeenvolgende reeksen van kortdurende, intensieve oefeningen zoals krachttraining en intervalcardio*.Doorgaans zal de creatineverzadiging in de spieren in 30 dagen aanzienlijk zijn toegenomen.

*Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Het is wetenschappelijk bewezen dat bij een dagelijkse een dosis van minimaal 3 gram de prestaties op korte termijn tijdens hoog intensieve trainingen zoals bij krachttraining.


Voedingswaarde

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Creatine Caps:

250 capsules – 50 porties

Dosering: 5 capsules

Hoeveelheid per capsule

Hoeveelheid per portie

Creatine monohydraat650 mg3250 mg

       waarvan Creatine                            572 mg         2860 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Scitec Nutrition Creatine Caps: gemicroniseerd creatinemonohydraat 84%, capsuleomhulsel [gelatine, glansmiddel (schellak), kleurstof (ijzeroxiden en -hydroxiden), zuurteregelaars (ammoniumhydroxide, kaliumhydroxide)], antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Gebruiksaanwijzing

Op trainingsdagen neem voor je training 1 x 5 capsules met een glas water. Neem op rustdagen 1 x 5 capsules met een glas water in de ochtend voor de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden! Gebruik bij voorkeur in combinatie met enkelvoudige koolhydraten.

Belangrijk: Buiten het bereik van kinderen houden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een uitgebalanceerde voeding en gezonde levensstijl. Niet voor gebruik door personen onder de 18 jaar of mensen met een medische aandoeningen/of het innemen van medicijnen. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Overschrijd de aanbevolen dosering niet!

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Goed gesloten op een koele droge plaats bewaren.

Creatine Caps

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.