Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Blade FX van First Class Nutrition is een sterk werkend voedingssupplement speciaal ontwikkeld om vet om te zetten in energie om jou te helpen in het streven naar die gezonde en evenwichtige levensstijl en een slank afgetraind lichaam.

  • ondersteunt bij het afvallen
  • Met verschillende antioxidanten
  • Met Guarana voor meer energie
  • Behoud van een normale suikerspiegel
  • draagt bij aan een goed werkend metabolisme

Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 34,95
Login om te bestellen
Beschrijving

Creëer het lichaam dat jij verdient!

Afslanken begint bij jezelf, en soms is het makkelijker dan je zelf denkt. Iedereen wil scherp en mooi afgetraind naar het strand, vakantie of een zomer-festival bezoeken. Nog snel en doeltreffend de laatste vetrolletjes wegwerken is dan vaak een hele opgave. Velen onder ons falen omdat men een crash dieet volgt maar dan op korte termijn weer diezelfde kilo s of misschien nog meer terug aankomen.

Blade FX van First Class Nutrition is een sterk werkend voedingssupplement ontwikkeld door een team van experts dat jou kan helpen te streven naar die gezonde en evenwichtige levensstijl. De unieke formule van Blade FX zorgt voor een gegarandeerd resultaat.

Enkele van de belangrijkste ingrediënten :

Resveratrol Extract komt vooral voor in de schil van blauwe druiven.

Guarana bevat hoge concentraties aan cafeine, veel hoger dan koffie of thee. we raden dan ook aan om Blade FX smorgens en smiddags te gebruiken, en niet in te nemen na 16u.

Green Tea Extract of wetenschappelijk Camellia Sinensis is een werkzaam extract dat recentelijk meer en meer populair wordt ook in Westerse landen.

Fucus Vesiculosus is gezonde werkzame een bruinwiersoort

Blade FX bevat ook extra chromium dat bijdraagt tot een goedwerkend metabolisme van macronutriënten en het behoud van een normale suikerspiegel wat heel belangrijk is tijdens jouw dieet.

In combinatie met Blade FX wordt er vaak gekozen voor een kwalitatieve proteine zoals Pro 88 Day & Night, deze proteine zorgt voor het behoud en groei van je spieren, wat heel belangrijk is tijdens een afslankfase.Het mag zeker niet de bedoeling zijn als je gaat afvallen, dat je tijdens het afslanken aan spiermassa verliest, want dit zijn de verbanders van al je overtollige calorieën.

Doordat vele mensen gevoelig zijn voor lactose bevat Blade FX ook lactase, enzymen die  helpen bij de vertering van lactose.


Blade FX kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden.

Voedingswaarde
Blade FX per 100gEnergetische waardenVoedingswaardenVitaminenSpecial ingredients
Energie170 Kcal
Energie714 kJ
Vetten1,02 g
    waarvan verzadigde vetzuren0,48 g
Proteïne/Eiwitten6,72 g
koolhydraten31,65 g
    waarvan suikers0,61 g
vitamine-b51348,10 mg
Caffeine8147 mg
Chromium1747,20 µg
Ingrediënten

Guarana extract (Paullinia cupana) capsule: gelatine, Mate extract (yerba mate) (Ilex paraguariensis), Tyrosine, Green Tea Extract (Camellia sinensis), hydroxycitric acid, clary sage (Salvia sclarea), Resveratrol 99% extract (Vitis vinifera grape ), white willow (Salix alba), root ginger (Zingiber officinale), Fenylananine, bladder wrack (Fucus vesiculosus), cayenne pepper (Capsicum annuum), Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus), Vitamin B5 (as Calcium D-pantothenate), digestive enzymes (Dygezyme ® : protease, amylase, lipase, and lactase), black pepper extract (Piper nigrum), colourants (E172), Chromium (as Chromium Chloride).

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules bij het onbijt en 2 capsules bij de middag maaltijd

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.