Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

BCAA Liquid

Nutrend

Nutrend - BCAA Liquid - 500 ml - Thumbnail
Nutrend - BCAA Liquid - 500 ml

BCAA Liquid bevat de essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in vloeibare vorm. Vóór de training helpt BCAA liquid om afbraak van spieren tijdens de inspanning te verminderen. Ná de training zorgen de BCAA’s voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft.

  • 3200 mg BCAA per portie
  • Voor spierherstel en groei
  • zonder suiker
  • vitamine B6 - draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
  • Geschikt voor sporters die intensief trainen

Inhoud
 
500 ml
Consumentenadviesprijs 15,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Essentiële aminozuren voor spiergroei en herstel
BCAA Liquid van Nutrend bevat essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine in vloeibare vorm. De vloeistof maakt een zo snel mogelijke afgifte van aminozuren mogelijk. Tijdens een intensieve fysieke activiteit verlies je individuele aminozuren, samen met andere belangrijke stoffen. Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimaal bereik van aminozuren, draagt bij aan spiergroei.

De rol van eiwitten en aminozuren
Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit eiwitten, ook wel proteïne genoemd. Ze spelen een zeer belangrijke rol in bijna alle processen.  Aminozuren zijn de bouwstenen van de eiwitten. Aminozuren hebben heel veel  functies maar zijn essentieel bij herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren). Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met aminozuren, draagt bij aan spierherstel en spiergroei. Vertakte aminozuren behoren tot de essentiële zuren die het lichaam via het dieet moet krijgen omdat je lichaam het zelf niet aan kan maken.

Vitamine B6
BCAA Liquid heeft toegevoegde vitamine B6 dat belangrijk is voor het immuunsysteem en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is belangrijk voor de energievoorziening en zorgt verder voor een goede werking van het zenuwstelsel. Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Zelfs na de training zorgt BCAA nog voor je spieren!
Voor de training helpt BCAA liquid om afbraak van spieren tijdens de inspanning te verminderen. Na de training zorgen de BCAA’s voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft. Kortom een topproduct! In dit topproduct zit 3200 mg BCAA per dosering.
Voedingswaarde
BCAA Liquid van Nutrend voedingswaarden: 

100 ml

Per dosis - 40 ml

energiewaarde

130 kJ / 30 kcal

52 kJ / 12 kcal

Vet

0 g

0 g

   waarvan verzadigde vetzuren

0 g

0 g

Koolhydraat

0 g

0 g

   van welke suikers

0 g

0 g

Vezel

0 g

0 g

Eiwit

5,7 g

2,3 g

Zout

0,04 g

0,02 g

L-Valine

4600 mg

1840 mg

L-Isoleucine

2000 mg

800 mg

L-Leucine

1400 mg

560 mg

Vitamine B6

3,25 mg = 232% *

1,3 mg = 93% *

* referentie-inname. Het zoutgehalte is uitsluitend te wijten aan de aanwezigheid van natuurlijk natrium.
Aanbevolen dosering: voor bescherming van de spiermassa 40 ml 30-60 minuten voor de training  en 40 ml onmiddellijk na de training om het herstel van de spieren te versnellen.
Ingrediënten
BCAA Liquid van Nutrend ingrediënten :Water, L-valine, zuurteregelaar citroenzuur, L-isoleucine, L-leucine, sinaasappelemulsie (smaakstof, kleurstoffen E 104, E 110 - kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen), conserveermiddelen sorbinezuur en natriumbenzoaat, zoetstoffen neohesperidin DC, natriumcyclamaat, acesulfaam K en sucralose, vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride).

BCAA Liquid

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.