Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

100% Creatine Monohydrate

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - 100% Creatine Monohydrate - 300 gram - Thumbnail
Scitec Nutrition - 100% Creatine Monohydrate - 300 gram

Creatine monohydraat is de bekendste vorm van alle creatine vormen die er op de huidige markt verkrijgbaar zijn. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine,

  • Creatine, voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen
  • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
  • Creatine monohydraat is de meest zuivere vorm van creatine!
  • Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
Inhoud
 
300 gram
Consumentenadviesprijs 25,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Creatine het meest onderzochte voedingssupplement
Creatine behoort tot de meest gebruikte voedingssupplementen door sporters. Een kleine hoeveelheid creatine wordt dagelijks gevormd door je alvleesklier, nieren en lever. Creatine is een lichaamseigen stof maar vindt je ook in vlees, zoals rundvlees en varkensvlees en in vis. Creatine is een stikstofhoudend organisch zuur dat voorkomt bij gewervelden. Ongeveer 95% van de creatine in het lichaam bevindt zich in de skeletspieren. Het helpt om energie te leveren aan alle cellen, voornamelijk spierweefsel, door de vorming van Adenosine Tri-fosfaat (ATP) te verhogen, die ook optreedt als reserve voor cel-energie voor spiercontracties.

Een echte prestatie verbeteraar
100% CREATINE MONOHYDRATE bevat de meest bestudeerde creatinevorm ooit. Van creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram is wetenschappelijk bewezen dat het de prestaties verbetert van kortdurende, hoge intensiteitsoefeningen zoals gewichtstraining en interval cardio *. Creatine monohydraat is de bekendste vorm van alle creatine vormen die er op de huidige markt verkrijgbaar zijn. Lange tijd was de monohydraat de enige creatine in de schappen en is voor velen nog steeds de ultieme spieropbouwer!

* Deze verklaring is wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en is goedgekeurd door de Europese Commissie (EC)
Voedingswaarde

100% Creatine Monohydrate van Scitec Nutrition voedingswaarden:

Scitec 100% Creatine Monohydrate
Supplement Facts:
Serving size:3,40 g | 1/2 scoop
Creatine Monohydrate 3400 mg
waarvan creatine3000 mg 3000 mg
Ingrediënten
100% Creatine Monohydrate van Scitec Nutrition ingrediënten:Creatine monohydraat
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing:
Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van minimaal 3 gram Creatine! Deel je lichaamsgewicht in kg door 3. Dat is de totale hoeveelheid creatine in grammen die je dagelijks moet nemen in de "laadfase" (eerste week van gebruik). Neem na die periode niet meer dan de helft hier van. Gebruik op een lege maag, voornamelijk na de training, met eenvoudige koolhydraten. Gebruik 400 ml vloeistof voor elke 5 gram Creatine om een goede oplossing te krijgen. Neem niet meer dan 10 gram in één keer, verspreid de dagelijkse dosis!

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

100% Creatine Monohydrate

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.