Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Vitamin C

Nutrend

Nutrend - Vitamin C - 100 tablets - Thumbnail
Nutrend - Vitamin C - 100 tablets

Een hoog gehalte aan vitamine C in elke tablet met toegevoegde rozenbottel. Samen vormen ze een uitzonderlijk product dat niet mag ontbreken in een uitgebalanceerd dieet, met name voor mensen die veel sporten.

  • Stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning
  • Is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt
  • Ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand
  • Is belangrijk voor het energiemetabolisme
  • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen
  • Levert een bijdrage als anti-oxydant
  • Verhoogt de ijzeropname
Inhoud
 
100 tablets
Consumentenadviesprijs 7,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Vitamine C mag niet ontbreken in onze dagelijkse voeding!

Voordelen Vitamin C

Vitamin C van Nutrend heeft een hoog gehalte aan vitamine C in elke tablet met toegevoegde rozenbottel. Samen vormen ze een uitzonderlijk product dat niet mag ontbreken in een uitgebalanceerd dieet, met name mensen die veel sporten. Vitamin C heeft veel nuttige functies in het menselijk lichaam: draagt bij aan het behoud van een sterke weerstand tijdens en na training/sport(-prestatie). Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten, kraakbeen en onderhoud van bloedvaten. Andere gunstige effecten zijn een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme en een verdere vermindering van vermoeidheid en algehele moeheid, draagt bij aan concentratie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Verhoogt de ijzeropname en draagt het bij aan de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E.

Kortom een topproduct voor iedereen die wel iets extra als aanvulling willen gebruiken. Het is echter geen vervanging voor goede en uitgebalanceerde voeding.

Voedingswaarde

Vitamin C van Nutrend voedingswaarden: 

100 g

1 tablet = 800 mg

Vitamine C

62 500 mg = 78 125% rdd

500 mg = 625% rdd

Rozenbottelpoeder 10: 1

1250 mg

10 mg

Rdd = aanbevolen dagelijkse dosering
 

Aanbevolen dosering: één tablet per dag, bij voorkeur na lichamelijke activiteit of voor het slapengaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Gebruik:Slik de tablet door met voldoende drank. Alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op tabletten! Eenmaal geopend, moet de inhoud worden bewaard bij een temperatuur van 10-25° C en binnen 3 maanden worden geconsumeerd. 

Waarschuwing: voedingssupplement. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar! Het vervangt geen gevarieerd voedsel. Buiten het bereik van kinderen houden! Het bevat geen stoffen met een dopingkarakter. Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur beneden 25°C buiten bereik van directe zonnestraling. Bescherm tegen bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Ingrediënten

Vitamin C van Nutrend Ingrediënten: L-ascorbinezuur (vitamine C), vulstoffen microkristallijne cellulose en hydroxypropylmethylcellulose, glansmiddel (calciumsulfaat, magnesiumcarbonaat, polyethyleenglycol, hydroxypropylcellulose), 10:1 rozenbottelextract, antiklontermiddelen magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: één tablet per dag, bij voorkeur na lichamelijke activiteit of voor het slapengaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Gebruik: Slik de tablet door met voldoende drank. Alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op tabletten! Eenmaal geopend, moet de inhoud worden bewaard bij een temperatuur van 10-25° C en binnen 3 maanden worden geconsumeerd.

Allergenen Info

niet bekend

Bewaaradvies

Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur beneden 25°C buiten bereik van directe zonnestraling. Bescherm tegen bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Vitamin C

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.