Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Vitamin C

Nutrend

Nutrend - Vitamin C - 100 tablets - Thumbnail
Nutrend - Vitamin C - 100 tablets
Een hoog gehalte aan vitamine C in elke tablet met toegevoegde rozenbottel. Samen vormen ze een uitzonderlijk product dat niet mag ontbreken in een uitgebalanceerd dieet, met name voor mensen die veel sporten.
  • Ondersteuning functioneren van het immuunsysteem
  • Bevordert de productie van collageen
  • Onderhoud van bloedvaten.
  • Positief effect op het energiemetabolisme
  • Vermindering van vermoeidheid en algehele moeheid,
  • Draagt bij aan concentratie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.
  • Verhoogt de ijzeropname
Inhoud
 
100 tablets
Consumentenadviesprijs 12,60
Login om te bestellen
Beschrijving
Vitamine C mag niet ontbreken in onze dagelijkse voeding!
Voordelen Vitamin C
Vitamin C van Nutrend heeft een hoog gehalte aan vitamine C in elke tablet met toegevoegde rozenbottel. Samen vormen ze een uitzonderlijk product dat niet mag ontbreken in een uitgebalanceerd dieet, met name mensen die veel sporten. Vitamin C heeft veel nuttige functies in het menselijk lichaam, waaronder ondersteuning voor het functioneren van het immuunsysteem tijdens en na een intensieve training. Het bevordert tevens de productie van collageen voor normale sterkte van botten, kraakbeen en onderhoud van bloedvaten. Andere gunstige effecten zijn onder meer een positief effect op het energiemetabolisme en een verdere vermindering van vermoeidheid en algehele moeheid, draagt bij aan concentratie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Verhoogt de ijzeropname en draagt het bij aan de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E.

Waarom Rozenbottel? 
Rozenbottel heeft ook een aantal zeer aantrekkelijke voordelen. Het is een bom van vitamine en mineralen als vitamine C, A, B1 en B2, heeft een ontstekingsremmende werking voor gewrichtspijn. Bevat selenium en het helpt je lichaam om afvalstoffen in de darmen te verwijderen, beïnvloed positief de spijsvertering, bevat pectine en helpt om vrije radicalen te verwijderen uit het lichaam.

Kortom een topproduct voor iedereen die wel iets extra kunnen en willen gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens en/of na een ziekte of voor degene die veel sporten of zwaar lichamelijk arbeid verrichten. Het is echter geen vervanging voor goede en uitgebalanceerde voeding.
Voedingswaarde
Vitamin C van Nutrend voedingswaarden: 

100 g

1 tablet = 800 mg

Vitamine C

62 500 mg = 78 125% rdd

500 mg = 625% rdd

Rozenbottelpoeder 10: 1

1250 mg

10 mg

Rdd = aanbevolen dagelijkse dosering
 Aanbevolen dosering: één tablet per dag, bij voorkeur na lichamelijke activiteit of voor het slapengaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik:Slik de tablet door met voldoende drank. Alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op tabletten! Eenmaal geopend, moet de inhoud worden bewaard bij een temperatuur van 10-25° C en binnen 3 maanden worden geconsumeerd. Waarschuwing: voedingssupplement. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar! Het vervangt geen gevarieerd voedsel. Buiten het bereik van kinderen houden! Het bevat geen stoffen met een dopingkarakter. Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur beneden 25°C buiten bereik van directe zonnestraling. Bescherm tegen bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.
Ingrediënten
Vitamin C van Nutrend Ingrediënten: L-ascorbinezuur (Vitamine C), vulstoffen microkristallijne cellulose en hydroxypropylmethylcellulose, glansmiddel (kleurstof titaandioxide, stabilisator polydextrose, antiklontermiddel talk, vochtinbrengende polyethyleenglycol), 10:1 rozenbottelextract, antiklontermiddelen magnesium stearaat en siliciumdioxide.
Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: één tablet per dag, bij voorkeur na lichamelijke activiteit of voor het slapengaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik: Slik de tablet door met voldoende drank. Alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op tabletten! Eenmaal geopend, moet de inhoud worden bewaard bij een temperatuur van 10-25° C en binnen 3 maanden worden geconsumeerd.

Bewaaradvies

Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur beneden 25°C buiten bereik van directe zonnestraling. Bescherm tegen bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Vitamin C

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.