Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Taurine is een organische verbinding die van nature voorkomt, voornamelijk in dierlijke eiwitten (vlees en vis). Bepaalde diëten of een zware fysieke activiteit kunnen leiden tot een tekort aan taurine.
  • Betere doorbloeding
  • Mogelijk groter uithoudingsvermogen
  • Helpt bij vetverbranding
  • Verbeterde eiwitsynthese
  • Verbeterde mentale prestaties
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 11,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Ondersteund het functioneren van de spieren
Taurine is een organische verbinding die van nature voorkomt, voornamelijk in dierlijke eiwitten (vlees en vis). Het is van belang voor het goed functioneren van zenuwweefsel en de spieren. Bepaalde diëten of zware fysieke activiteit kunnen leiden tot een tekort. Taurine van Nutrend kan helpen om de algehele conditie van het lichaam tijdens vermoeidheid en uitputting te optimaliseren. Geef je lijf een oppepper! Door de taurine die je voor een training neemt krijg je een extra impuls om net dat stapje verder te gaan dan dat je normaal zou doen.

De vele voordelen van Taurine
Verder is taurine o.a. gunstig voor hartfunctie en bloeddruk en gaat taurine slagaderverkalking tegen. Taurine ondersteunt de leverfunctie (ontgifting, vetstofwisseling, galproductie), fungeert als antioxidant, heeft een ontstekingsremmende werking en is betrokken bij vochtregulatie, glucosestofwisseling, temperatuur regulering en slaap-waakritme.

Voedingssupplement ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Voedingswaarde
TAURINE van Nutrend voedingswaarden:
100 g1 capsule2 capsules
taurin89,3 g1 000 mg2 000 mg
1 capsule: 1120 mg
Nettogewicht: 134,4 g
 
Ingrediënten
TAURINE van Nutrend ingrediënten: taurine, gelatinecapsule (gelatine)
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: om fysieke prestaties te bevorderen, neem 1-2 capsules ongeveer 30 minuten voor de training. Je kunt ook 1-2 capsules nemen na de training. De maximale dagelijkse dosis is 2 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Voedingssupplement, speciaal samengesteld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Taurine

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.