Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine
Applied Nutrition - Shaker Blue Top - 700 ml | White - Thumbnail
Applied Nutrition - Shaker Blue Top - 700 ml | White

De Applied Nutrition shaker is perfect voor het mixen van je eiwitshakes, zoals Critical Mass, of zelfs voor het mixen van je andere supplementen op waterbasis zoals pre-workout producten zoals ABE of onze eiwitten Clear Vegan.

  • Inhoud van maar liefst 700 ml.
  • Met anti lek clip dop.
  • Lichtgewicht en ergonomisch.
  • Met grote drinktuit.
  • 100% vaatwasmachinebestendig.
  • In stappen van 100 ml voor nauwkeurigheid afmeten.

Beschrijving

Deze shaker heeft een capaciteit van 700 ml met de Applied Nutrition-branding en een unieke blauwe bovenkant. De shaker is compleet met een mesh-grill-inzet, schroef aan de bovenkant, clip dop en lekvrij ontwerp. Het ontwerp van de shaker is eenvoudig en ergonomisch en het lichtgewicht ontwerp maakt het perfect om in je sporttas te dragen. Het deksel heeft een grote tuit waardoor je gemakkelijk en snel je gemengde product kunt consumeren.

De shaker is gemaakt door de toonaangevende wereldwijde fabrikant, Buchsteiner, gevestigd in Duitsland. Het is een originele MixMaster shaker, dus het is een product van hoge kwaliteit en 100% vaatwasmachinebestendig.

De Applied Nutrition shaker is perfect voor het maken van een gladde shake en het verwijderen van eventuele klontjes. Het heeft ook handige metingen aan de zijkant van de shaker, van 100 ml-700 ml in stappen van 100 ml voor nauwkeurigheid.

WAARSCHUWING: Gebruik de shaker niet met hete of warme vloeistoffen.Het schudden van hete vloeistoffen in een afgesloten container kan drukopbouw veroorzaken, waardoor de inhoud bij het openen uit het deksel wordt geduwd

Shaker Blue Top

Applied Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.