Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Regener 450g

Nutrend

Nutrend - Regener 450g - Red Fresh | 450 gram - Thumbnail
Nutrend - Regener 450g - Fresh Apple | 450 gram - Thumbnail
Nutrend - Regener 450g - Red Fresh | 450 gram
Nutrend - Regener 450g - Fresh Apple | 450 gram

De speciaal samengestelde formule van dit product is voornamelijk gericht op regeneratie na fysieke uithoudingsactiviteiten. De instant mengeling van REGENER biedt een uiterst efficiënte combinatie van koolhydraten, mineralen, vitamines en aminozuren.

  • De mineralen omvatten magnesium, selenium, gecombineerd met vitamine C en E

  • Het product is verrijkt met essentiële aminozuren - BCAA, L-glutamine en L-arginine.

  • Om de trainingscyclus vast te houden en te verhogen

Beschrijving
Laat jouw lichaam herstellen met Regener!

Een speciale formule gemaakt om jouw lichaam na een zware uitputtende training of wedstrijd te kunnen laten herstellen. Een uiterst effectieve combinatie van koolhydraten, mineralen (Mg, K, Na, Se) en vitamines, verrijkt met de essentiële vertakte-keten-aminozuren BCAA (L-leucine, L-isoleucine, L-valine in een optimale verhouding van 2: 1 : 1), gecombineerd met de aminozuren L-glutamine en L-arginine.

Ter ondersteuning van hersenfunctie maakt deze formule gebruik van het Ginkgo biloba-extract. Vitamine C, vitamine E en selenium zijn in het product opgenomen om te beschermen tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress wordt door schadelijke chemische reacties in het lichaam veroorzaakt door vrije radicalen. Deze komen vrij bij zeer zware trainingen of wedstrijden.

Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, evenals aan het handhaven van de elektrolytische balans. Het ondersteunt het energiemetabolisme en draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Regener wordt gebruikt om de energiereserves van het lichaam te herstellen, de vochthuishouding en minerale omgeving te regenereren en de spiermassa te herstellen en te laten groeien. Het brengt het lichaam snel weer terug in balans.

Voedingswaarde
REGENER100 gramDosis – 75 g
Energetische waarde1583 kJ/372 kcal1187 kJ/279 kcal
Vet0 g0 g
waarvan verzadigde vetzuren
0 g0 g
Koolhydraat83,0 gram62,3 gram
van welke suikers24,6 gram18,5 gram
Vezel0 g0 g
Eiwit7,3 gram5,5 gram
Zout0,25 gram0,19 gram
L-glutamine2667 mg2000 mg
L-leucine2000 mg1500 mg
L-isoleucine1000 mg750 mg
L-valine1000 mg750 mg
L-arginine667 mg500 mg
Magnesium173mg = 46% *130mg = 35% *
Selenium20 µg = 36 % *15 µg = 27% *
Vitamine C266mg = 333 % *200mg = 250% *
Vitamine E93mg = 775% *70mg = 583 % *
Ginkgo biloba-extract53 mg40 mg
* Referenční hodnota příjmu
Ingrediënten

Regener van Nutrend ingredi?nten:


Red Fresh: maltodextrine, glucose, L-glutamine, L-leucine, zuurteregelaar citroenzuur, magnesiumcitraat, kaliumgluconaat, L-isoleucine, L-valine, L-arginine, antiklontermiddel calciumfosfaat, rode bietconcentraat, L -ascorbinezuur, smaakstof, verdikkingsmiddel carrageenan, natriumchloride, DL-_-tocoferyl-acetaat, zoetstoffen sucralose en acesulfaam K, Ginkgo biloba-extract (24% flavonen), kleurstof b?ta-caroteen, organisch gebonden selenium van gist. Product kan sporen van soja en melkeiwitten bevatten.


Verse appel: maltodextrine, glucose, L-glutamine, L-leucine, zuurteregelaar citroenzuur, aroma, magnesiumcitraat, kaliumgluconaat, L-isoleucine, L-valine, L-arginine, antiklontermiddel calciumfosfaat, L- ascorbinezuur, verdikkingsmiddel carrageen, natriumchloride, DL-_-tocoferyl-acetaat, zoetstoffen sucralose en acesulfaam K, Ginkgo biloba-extract (24% fl avones), kleurstof b?ta-caroteen, organisch gebonden selenium van gist. Product kan sporen van soja en melkeiwitten bevatten.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: meng 75 gram in 450 ml water en drink in porties gedurende 20-30 minuten onmiddellijk na lichamelijke inspanning. Na deze dosering drinkt je nog eens 200 ml water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing: voedingssupplement, met suikers en zoetstoffen. Speciaal geproduceerd voor atleten. Na het mengen kunnen schijnbare onopgeloste deeltjes in de drank worden waargenomen. Het is een natuurlijk kenmerk van het product en mag niet als een fout worden beschouwd. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25¡C en niet in direct zonlicht plaatsen. Niet bevriezen. Producer is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag. Product kan sporen van soja en melkeiwitten bevatten.

Allergenen Info

Product kan sporen van soja en melkeiwitten bevatten.

Regener 450g

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.