Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Mega Creatine capsules van Scitec Nutrition bevat 4420 mg kwalitatief hoogwaardige pure creatine monohydraat. Creatine helpt prestaties te verbeteren en stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen.

  • 4420 mg creatine per dosering
  • 5 capsules per dag
  • Gemakkelijk te doseren
  • Verbetert de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen, zoals krachttraining en interval cardio
  • Stimuleert de spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen
 

Inhoud
 
150 capsules
Consumentenadviesprijs € 19,90
Login om te bestellen
Beschrijving
Verbeter je prestaties!

Als je aan krachtsport doet, maak je vaak korte en intensieve bewegingen waardoor je lichaam aanspraak maakt op ATP (adenosinetrifosfaat). ATP gaat de verzuring van je spieren tegen, waardoor je meer uit je training kan halen. Helaas is ATP een stofje dat snel opraakt. Creatine is een lichaamseigen stof en vind je ook in vlees en vis. Je lichaam maakt creatine aan uit  eeen aantal aminozuren. Het voordeel van creatine is dat het bijdraagt aan de aanmaak van ATP, waardoor je langer en intensiever kan trainen. Dit is met name zeer voordelig als je aan krachtsporten doet. Van creatine in een dagelijkse dosis van ten minste 3 gram is wetenschappelijk bewezen dat het de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen, zoals krachttraining en interval cardio verbetert en de spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen stimuleert.

Mega Creatine bevat Creatine monohydraat en bestaat uit MicronTec gemicroniseerde Creatine (kleinere deeltjesgroottes)!

* Bovenstaande verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Mega Creatine:
Dosering: 5 capsulesPorties per pot: 30
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
Creatine monohydraat5000 mgwaarvan creatine4420 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition Mega Creatine:

MicronTec gemicroniseerd creatine-monohydraat, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaniumdioxide).

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing:Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van minimaal 3 gram Creatine! Met creatine capsules wordt geadviseerd om 'langzaam te laden': neem 5 capsules per dag op een lege maag met voldoende vocht, met name na de training, bij voorkeur samen met eenvoudige koolhydraten. Over het algemeen zal de creatineverzadiging in de spieren na 30 dagen aanzienlijk zijn toegenomen.

Belangrijk:Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Mega Creatine

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.