Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
De polo van M Double You heeft een fantastische pasvorm. De meest polo's op de markt zijn recht toe, recht  aan. Niet de polo van M Double You! De Polo van M Double You is ten eerste van een hele goede zachte kwaliteit, comfortabel en wat nog belangrijker is.....hij is getailleerd. Doordat deze polo getailleerd is zie jij er sportief en stijlvol uit. Verkrijgbaar in de kleuren navy, zwart, rood en blauw. Maatvoering S, M, L, XL, 2XL.
Beschrijving

Stel je eens voor. Je hebt heerlijk gesport en duikt onder de douche. Wat trek je daarna aan? Dan wil je toch ook dat die spieren goed uitkomen in jouw kleding en niet worden verstopt onder een vormloze t-shirts of polo.
De polo van M Double You heeft een fantastische pasvorm. De meest polo's op de markt zijn recht toe, recht  aan. Niet de polo van M Double You! De Polo van M Double You is ten eerste van een hele goede zachte kwaliteit, comfortabel en wat nog belangrijker is.....hij is getailleerd. Doordat deze polo getailleerd is zie jij er sportief en stijlvol uit.
De polo heeft een contrasterend biesje langs de kraag en een klein logootje van MDY.
Marco Polo van M Double You: voor sport, voor privé en casual of zelfs voor werk. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten.

Verkrijgbaar in de kleuren navy, zwart, rood en blauw. Maatvoering S, M, L, XL, 2XL.

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.