Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Magneslife Strong

Nutrend

Nutrend - Magneslife Strong - 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - Magneslife Strong - 20 x 60 ml

Grote dosis (375 mg) snel absorberende vloeibare vorm van magnesium verrijkt met vitamine B6. Sporters gebruiken dit product meestal als eerste hulp bij een dringend gebrek aan magnesium. Een tekort aan magnesium kan krampen, slapte of hoofdpijn veroorzaken.

  • Kan goed worden geabsorbeerd door vloeibare vorm
  • Houdt de elektrolyten balans in stand
  • Met vitamine B6
  • Ondersteunt het energiemetabolisme
  • Suikervrij

Inhoud
 
20 x 60 ml
Consumentenadviesprijs 34,95
Login om te bestellen
Beschrijving
Magnesium in vloeibare vorm

Uitdagende zware fysieke trainingen of wedstrijden, tekorten in voeding of stress kunnen het magnesiumgehalte in het lichaam verminderen. De Magneslife Strong van Nutrend is zeer efficiënte vloeibare magnesium dat kan helpen het niveau van magnesium in het lichaam te herstellen. Verrijkt met vitamine B6, helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen, houdt de elektrolytbalans in stand en ondersteunt het energiemetabolisme en de normale functie van het zenuwstelsel. Bovendien ondersteunt magnesium ook de eiwitsynthese en spieractiviteit.

Snel geabsorbeerd en suikervrij
Sporters gebruiken vaak Magneslife Strong als aanvulling op een zwaar trainingsprogramma waardoor een tekort kan ontstaan. Magnesiumgebrek kan krampen, duizeligheid en/of hoofdpijn veroorzaken. Magneslife Strong bevat een vloeibare dosis die makkelijk wordt geabsorbeerd en is bovendien suikervrij.
Voedingswaarde
Magneslife van Nutrend voedingswaarden:
100 ml1 dosis - 60 ml
Magnesium625 mg = 167% *375 mg = 100% *
Vitamine B616,7 mg = 1193% *10 mg = 714% *
* Referentie-inname
Ingrediënten

Magneslife van Nutrend ingrediënten:Water, magnesiumcitraat, zuurteregelaar citroenzuur, conserveermiddelen sorbinezuur en natriumbenzoaat, zoetstof acesulfaam K, pyridoxinehydrochloride, zoetstoffen sucralose en steviolglycosiden.     

Gebruiksaanwijzing

Gebruik: drink de inhoud van de fles of verdun deze in water. Gebruik onmiddellijk na opening. Schud vóór het openen. Mogelijk sediment is natuurlijk.

Aanbevolen dosering: begin 2-3 dagen voor het slapen gaan in te nemen ter voorbereiding van een zware fysieke inspanning. Gebruik niet meer dan één opname per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden!

Allergenen Info

Waarschuwing: voedingssupplement. Bevat zoetstoffen. Geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Bewaaradvies

Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur niet hoger dan 25 ° C, uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Magneslife Strong

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.