Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Endurosnack Tube

Nutrend

Nutrend - Endurosnack Tube - Green Apple THT 17-02-2021 | 10 x 75 gram - Thumbnail
Nutrend - Endurosnack Tube - Orange | 10 x 75 gram - Thumbnail
Nutrend - Endurosnack Tube - Apricot | 10 x 75 gram - Thumbnail
Nutrend - Endurosnack Tube - Green Apple THT 17-02-2021 | 10 x 75 gram
Nutrend - Endurosnack Tube - Orange | 10 x 75 gram
Nutrend - Endurosnack Tube - Apricot | 10 x 75 gram
De Endurosnack van Nutrend is een energiegel in een tube. Makkelijk in gebruik en boordevol ingrediënten voor de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd.  Het is een energiegel met als hoofdbestanddeel PalatinoseTM (disaccharide-isomaltulose).
  • glycine, taurine, L-alanine, BCAA
  • Langzame afgifte energie
  • In 5 heerlijke smaken
  • Met PalatinoseTM
  • Makkelijk mee te nemen en te dosseren
Beschrijving
Langzame energie afgifte
De Endurosnack van Nutrend is een energiegel in een tube. Makkelijk in gebruik en boordevol ingrediënten voor de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd.  Het is een energiegel met als hoofdbestanddeel PalatinoseTM (disaccharide-isomaltulose). PalatinoseTM is een zoetstof dat voorkomt in honing en suikerriet en een natuurlijke zoete smaak heeft laag in calorieën. Een bijkomend voordeel van palatinose is dat het traag wordt opgenomen in het bloed en daarom het lichaam gedurende een lange periode van energie voorziet.

Met toegevoegde aminozuren
De gel is verder versterkt met taurine, L-carnosine (dipeptide beta-alanine en L-histidine), vertakte keten-aminozuren BCAA in de ideale verhouding van 2: 1: 1 voor L-leucine en ook de glucogene aminozuren L- glycine en L-alanine.

Tijdens de fysieke activiteit kan de Endurosncak perfect worden aangevuld met sportdranken van het type ISODRINX of UNISPORT.

ENDUROSNACK is bedoeld voor: continue en langdurige energie voor jouw spieren. Energie voor en tijdens fysieke inspanningen.

Smaken: sinaasappel + kokosnoot, braambes. abrikoos, groene appel, Pina Colada

 
Voedingswaarde
 Endurosnack tube van Nutrend voedingswaarden:
100 g75 g - 1 tube
energiewaarde669 kJ / 157 kcal502 kJ / 118 kcal
vet0 g0 g
   waarvan verzadigde vetzuren0 g0 g
koolhydraten37,1 g27,8 g
   van welke suikers36,3 g27,2 g
Vezels0 g0 g
eiwitten1,8 g1,4 g
Zout0,1 g0,08 g
taurine667 mg500 mg
glycine667 mg500 mg
L-leucine333 mg250 mg
L-isoleucine167 mg125 mg
L-valine167 mg125 mg
L-alanine333 mg250 mg
L-carnosine33 mg25 mg
Het zoutgehalte is uitsluitend te wijten aan de aanwezigheid van natuurlijk natrium.
Aanbevolen dosering: gebruik ongeveer 20 minuten vóór een training 1 sachet met voldoende sportdrank. Eet regelmatig tijdens inspanning; het is mogelijk om 1-2 zakjes binnen een uur te gebruiken. Drink altijd daarna. Tot 4 tubes per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik: na opening is het product bedoeld voor onmiddellijke consumptie.
Ingrediënten
Endurosnack tube van Nutrend ingrediënten:Abrikoos : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, taurine, glycine, L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine , aroma, conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, L-carnosine, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, kleurstof beta-caroteen.Blackberry : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, taurine, glycine, L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine , conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, L-carnosine, aroma, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, kleurstoffen E-122 - kunnen de activiteit en aandacht bij kinderen en schitterend blauw negatief beïnvloeden.Groene appel : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, groene emulsie-appel (aroma, kleurstoffen E-102 - kan de activiteit en aandacht bij kinderen negatief beïnvloeden en E-131) , taurine, glycine, L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine, conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, L-carnosine, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose.Sinaasappel + kokosnoot : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, taurine, glycine, emulsieoranje (zonnebloemolie, aroma, kleurstoffen E-160a, E-160e, E-161b ), L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine, conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, aroma, L-carnosine, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose.

Endurosnack Tube

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.