Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D

Nutrend

Nutrend - CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D - 60 capsules - Thumbnail
Nutrend - CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D - 60 capsules

Curcumin + Bioperine + Vitamin D-capsules behoort tot de absolute topproducten in zijn categorie op de markt.

  • Anti-oxiderend effect
  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Ideaal tijdens een detox kuur
  • Helpt bij het versterken van botten en tanden
  • Ondersteunt het immuunsysteem
Inhoud
 
60 capsules
Consumentenadviesprijs 18,50
Login om te bestellen
Beschrijving
Boost je immuunsysteem met Kurkuma, bioperine en Vitamine D
Het nieuwste product van de NUTREND de Curcumin + Bioperine + Vitamin D-capsules behoort tot de absolute topproducten in zijn categorie op de markt. De werkzame stoffen in Kurkuma wordt in deze combinatie ondersteund door Bioperine en vitamine D. Dankzij de unieke technologie is het absorptievermogen van de curcuminoïden 185 keer hoger dan van normale Kurkuma in natuurlijke vorm en 2 capsules van dit product zijn 27 keer efficiënter dan normale tabletten .

CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D heeft antioxiderende effecten, ondersteunt de spijsvertering en is een ideaal product tijdens het detoxen. Dankzij vitamine D is de werking van het immuunsysteem ook effectiever en het helpt bij het versterken van botten en tanden.

Het bevat merkingrediënten zoals het extract Bioperine. BioPerine ®, een gepatenteerd extract van zwarte peper, is een van de meest natuurlijke producten die twee decennia geleden door de Sami-Sabinsa-groep op de markt werden geïntroduceerd. Dit product wordt algemeen gekoesterd vanwege zijn vermogen om de bio-beschikbaarheid van andere voedingsstoffen te verbeteren, evenals zijn thermo-actieve eigenschappen.

Bioperine verbetert werking van voedingsstoffen en supplementen doordat het de opname sterk bevordert. Het bleek de absorptie van voedingsstoffen te verhogen met ten minste 30%.
Voedingswaarde
CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D voedingswaarden:
100 g1 capsule2 capsules
NovaSOL ® Curcumin-mengsel:81 833 mg500 mg1000 mg
  Kurkuminoids4 910 mg30 mg60 mg
      waarvan Kurkumin4091,7 mg25 mg50 mg
  Vitamine D883,8 g = 17 676% *5,4 g = 108% *10,8 g = 216% *
Zwarte peper-extract818,3 mg5 mg10 mg
* referentie-inname
1 capsule = 611 mg
Gewicht van de verpakking inhoud: 36,7 g (60 capsules)
Ingrediënten
NovaSOL ® curcumine (emulgator polysorbaat 80, kurkuma-extract (6% curcuminoïden), cholecalciferol), hydroxypropylmethylcellulose capsule, antioxidant ascorbinezuur, zwarte peper extract (95% van piperine) - Bioperine ® . 2 capsules komen overeen met 27 standaardtabletten die 80% curcumine-extract en 20% droge vullingmassa bevatten.
Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: neem 1 - 2 capsules bij de maaltijd. Maximale dagelijkse dosis is 2 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik: volgens de aanbevolen dosering, de capsule inslikken en afspoelen met voldoende water. Alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op de capsule! 

Waarschuwing: Dit product vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden! Dit product niet gebruiken als u onder behandeling bent voor borstkanker. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kurkuma de werkzame stof van het geneesmiddel tamoxifen, dat wordt gebruikt bij vrouwen die een borstkankerbehandeling ondergaan, kan doen afnemen.

Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt.
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en uit direct zonlicht houden. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag. Datum van productie en houdbaarheidsdatum: zie de verpakking.

CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.