Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Co-Enzym Q10/50 laat het lichaam de ideale hoeveelheid ubiquinone herstellen om cellulaire veroudering tegen te gaan. Tevens draagt het enzym bij aan een beter immuunsysteem, is het een sterk antioxidant en kan het helpen om oxidatie en vrije radicalen te bestrijden.
  • 5 keer krachtiger dan de normale formule: 50 mg Co-Q10 per capsule
  • Kan bijdragen aan de instandhouding van een normaal cholesterol en een normale bloeddruk
  • Stimuleert de productie en het gebruik van energie en draagt bij aan de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte
  • Krachtig, opwekkend anti-oxidant
Inhoud
 
100 capsules
Consumentenadviesprijs 21,90
Login om te bestellen
Beschrijving

De mitochondriën zijn verantwoordelijk voor het leveren van energie aan je cellen. Co-Qq10 (of Co-Enzym Q10, Ubiquinone) speelt een grote rol hierin. Het is een molecule die op natuurlijke wijze door het lichaam geproduceerd wordt en die essentieel is voor de energieproductie in de mitochondriën. Concreet betekent dit dat CO-Q10 bruikbare energie onttrekt uit vetten en suikers. De hoogste concentratie van CO-Q10 bevindt zich in de vitale organen, zoals het hart, de lever of de nieren.

Onderzoek heeft aangetoond dat naarmate je ouder wordt deze co-enzymen niet meer in de ideale hoeveelheden wordt geproduceerd voor een optimaal functioneren en is in die zin gerelateerd aan het verschijnen van verschillende gezondheidsproblemen.

Scitec CO-Q10 50 mg is 5 keer krachtiger dan de basisformule. Het biedt 50 mg Co-Q10 per capsule. Met name aanbevolen voor oudere mensen of mensen met een actieve of sportieve levensstijl die zichzelf willen beschermen tegen de gevolgen van het ouder worden.

Gebruiksaanwijzing: Neem 3 maal daags 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd.

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit waar melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.


Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

 

 

 
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition CO-Q10/50:
Dosering: 3 capsulesPorties per verpakking: 33
Hoeveelheid per portie
Co-enzym Q10150 mg
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition CO-Q10/50: Bulking Agent (SunFlower Oil), rundergelatine, co-enzym Q10, bevochtigingsmiddel (glycerol), water, verdikkingsmiddel (siliciumdioxide), kleur (rood ijzeroxide), antioxidant (gemengd tocoferol).  
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 maal daags 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd.

CO-Q10 50 mg

Scitec Nutrition

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.