Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Carboloader

Vitargo

Vitargo - Carboloader - Orange THT 04-02-2022 | 5000 gram - Thumbnail
Vitargo - Carboloader - Summerfruit | 2000 gram - Thumbnail
Vitargo - Carboloader - Orange | 2000 gram - Thumbnail
Vitargo - Carboloader - Summerfruit | 2000 gram - Thumbnail
Vitargo - Carboloader - Orange | 5000 gram - Thumbnail
Vitargo - Carboloader - Orange | 2000 gram - Thumbnail
Vitargo - Carboloader - Orange THT 04-02-2022 | 5000 gram
Vitargo - Carboloader - Summerfruit | 2000 gram
Vitargo - Carboloader - Orange | 2000 gram
Vitargo - Carboloader - Summerfruit | 2000 gram
Vitargo - Carboloader - Orange | 5000 gram
Vitargo - Carboloader - Orange | 2000 gram

Het grote verschil tussen Vitargo en andere sport- en energiedranken op de markt is de structuur van de koolhydraten. De massa van één molecuul van de koolhydraten die worden gebruikt in de Vitargo Carbolader ligt ongeveer 100x hoger dan die van de koolhydraten die in de andere sport en/of energiedranken worden gebruikt. Hierdoor worden deze sneller en efficiënter opgenomen door jouw lichaam.

  • Supersnel en efficiënt herstel
  • Snellere opname in het lichaam
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd
  • Hoog octaangehalte

SmaakInhoud
2000 gram 5000 gram 
OrangeLogin om te bestellen
SummerfruitLogin om te bestellen
Beschrijving

Snelle opname, snel energie!

Vitargo carbolader is een supplement met supersnelle opneembare koolhydraten. Het grootste voordeel is dat het hierdoor al na 10 minuten uit uw maag verdwijnt. Dit is meer dan 2x sneller dan andere bekende snelle koolhydraten als maltodextine. Binnen 10 minuten is Vitargo onderweg om koolhydraten met een hoog octaangehalte aan je spier- en hersencellen te leveren en zo van brandstof te voorzien.

Snel aanvullen van de glycogeenvoorraden

Bij krachttraining kan je Vitargo voor, en na de training gebruiken. Voor de training (pre workout) om je lichaam te voorzien van koolhydraten die je tijdens de training kunt gebruiken. Na de training (post workout) om de glycogeenvoorraden van je spieren weer snel aan te vullen. Ook is het tijdens de training te gebruiken voor een combinatie hiervan.

Zeer geschikt om koolhydraten te laden voor een wedstrijd

Ook kan je dit product gebruiken om te (carb loading ofwel ‘carboloaden’), koolhydraten te laden. Dit is voornamelijk een bekend proces bij duursport. Bij duursport betekent dit dat je, een aantal dagen voor een wedstrijd, extra koolhydraten inneemt om te zorgen dat de glycogeenvoorraden in de spieren maximaal geladen zijn.

De nummer 1 van de energiedranken  

Het grote verschil tussen Vitargo en andere sport en energie dranken op de markt is de structuur van de koolhydraten. De massa van één molecuul van de koolhydraten die worden gebruikt in de Vitargo Carbolader ligt ongeveer 100x hoger dan die van de koolhydraten die in de andere sport en/of energiedranken worden gebruikt. Deze speciale moleculaire structuur zorgt ervoor dat het lichaam de koolhydraten van Vitargo sneller en efficiënter kan opnemen en zodoende voor een snellere en effectievere aanvulling van energie (glycogeen) in de spieren kan zorgen dan alle andere sport en energie dranken.”

Sneller hestellen en daardoor meer kunnen trainen

Vitargo leidde tot bijna 2 keer hoger en sneller herstel van de spierbrandstof slechts 2 uur na volledige inspanning. Train en train dezelfde dag opnieuw, met 10% tot 23% meer maximale uithoudingsvermogen in vergelijking met het tanken met maltodextrine plus suiker. Na het sporten kun je Vitargo combineren met 20 gram van je favoriete eiwit voor meetbare herstelbare prestatieverbetering!

Wat is er mooier om precies die koolhydraten rond jouw training te plannen, om je lichaam volledig van brandstof te voorzien en bij te tanken? Dat is het mooie van Vitargo!

Voedingswaarde

Vitargo Carboloader

100 gram75 gram (1 dosering)
Energetische waarde1550 kJ / 370 kcal1160 kJ / 280 kcal
Eiwitten   
Koolhydraten9269
  waarvan suikers   
Vet
  waarvan verzadigd   
Vezels00
Zout0,90,7

Ingrediënten
Ingrediënten Vitargo Carboloader : Gerstezetmeel (Vitargo), voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk aroma, zoetstoffen: aspartaam en acesulfaam-k.
Gebruiksaanwijzing

Vul een bidon of shaker met 200 ml water en voeg 2.5 scoop (bijgevoegd maatlepel) toe met Vitargo Carboloader. Goed schudden ongeveer 30 sec. lang. Vul daarna verder aan met 300-400 ml water en nogmaals goed schudden. 

Voor gebruik voor, tijdens en na een fysieke inspanning 

Allergenen Info

Bevat gluten

Bewaaradvies

Koel, donker en vooral droog bewaren. 

Carboloader

Vitargo

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.