Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

3 Handige recepten om back in shape te komen na de vakantie

Nancy Heijnis
26 augustus 2020
1 personen
10 minuten
Ontbijt

Hoeveel kilo’s ben jij aangekomen tijdens de vakantie? Als je even doorvraagt in de sportschool is dat zo’n 2 of 3 kilo. Hartstikke logisch, want de verleiding zit in een klein hoekje. Elke dag een paar drankjes, ongezonde snacks en royaal dineren is waar een vakantie voor is: lekker genieten!

Maar helaas, op deze manier zit je al snel aan je dagelijks aantal benodigde calorieën. De vuistregel voor een gezonde man is ca. 2.500 calorieën per dag. Bij vrouwen ligt dat iets lager, ca. 2.000. Als je niet wilt aankomen, moet je hier dus onder zien te blijven.

Toch kan het anders. Om weer wat meer grip te krijgen op de inname van je calorieën, helpt House of Nutrition jou met behulp van 3 recepten die je in elk ritme kunt toepassen. Deze recepten hebben goede macro’s en zorgen er tegelijkertijd voor dat je lang een verzadigd gevoel hebt. Zo weet je precies wat je binnenkrijgt en sla je met lekkere trek net wat sneller het Magnum-ijsje en dat patatje over. En ja, je kan gewoon non-stop blijven genieten, want de recepten zijn om te smullen!

#Recept 1: Eiwitrijke overnight oats met appel

Combineer havermoutpap metOat ‘N’ Whey of100% Whey Protein.Zeker als je fan bent van (gezonde) appeltaart! Neem 40 gram havermout en rasp een kleine appel. Voeg de geraspte appel toe aan de havermout, samen met een handje noten en een handje rozijnen. Voeg kaneel toe naar smaak en vul de amandelmelk bij tot boven de havermout. Roer door, voeg nog wat extra amandelmelk toe en laat het rusten in de koelkast. Eet het de volgende ochtend voor je dagelijkse portie eiwitten en maak het extra lekker met wat Griekse yoghurt.

#Recept 2: Protein pudding

Geeft het eten van chocolade pudding jou normaal een schuldgevoel? Dan is Protein Pudding het toetje dat helemaal voor jou is weggelegd! Geniet van chocolade pudding zonder de grote hoeveelheid slechte suikers en vetten. Het toetje bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten, whey en casseine met een hoge biologische waarde en opneembaarheid. Door de casseine heb je lang profijt van de eiwitten.

Voor de bereiding moet je het volgende doen: neem 1 portie (30 gram) chocolade Milk & Whey eiwit poeder te mengen 1 eetlepel pure cacaopoeder.Voeg 250 ml amandelmelk, en 1 eetlepel honing toe. Klop goed los tot er geen klontertjes meer zichtbaar zijn. Doe 1/3 hiervan in een kopje en doe hier 25 gram custard poeder bij en meng goed door. De rest 2/3 in een pan en opwarmen op matig vuur. Let op niet laten aanbranden. Voeg dan het kopje toe en roeren totdat het de gewenste dikte heeft. Serveren in een glas of kom en laat deze afkoelen. Daarna plaats je ze in de koelkast.Koel de pudding in de koelkast (idealiter rond de 4°C) en consumeer het binnen 2 dagen!

Eet het na, of in plaats van één van je maaltijden. Garneer de pudding met wat schilfers donkere chocolade en geroosterde (pistache-) nootjes.

#Recept 3: Zoete eiwitrijke crêpes

Meng twee of drie eieren met 3 theelepels melk. Voeg daar een schepje Diet Protein aan toe, maar zorg er wel voor dat het beslag dun blijft. Gooi een dun laagje in een koekenpan met een goede anti-aanbaklaag. Zet de pan vervolgens op middelhoog vuur. Bestrooi de crêpe met stukjes fruit naar keuze of dadelstroop zodat de crêpe zoet, maar toch gezond blijft. Hou je meer van hartig? Maak de crêpe dan met eiwitpoeder zonder toegevoegde smaak en vul hem met tomaat, champignons, paprika of kaas. Bon appétit!

Wat zijn de voordelen?

Verwen jezelf zonder schuldgevoel!

M Double You - Milk & Whey Proteïne
Milk & Whey ProteïneM Double You
8 smaken
 

Andere recepten lezen

Whey choco granola

Lees meer >

Valentijn! Chocolade proteine cakejes

Lees meer >

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.