Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

Beta-Alanine Compressed Caps

Nutrend

Nutrend - Beta-Alanine Compressed Caps - 90 capsules - Thumbnail
Nutrend - Beta-Alanine Compressed Caps - 90 capsules
Beta-Alanine compressed caps zijn capsules met hoge kwaliteit gezuiverde gelatine. Makkelijk verteerbaar en bevatten die precieze porties met de actieve aminozuren:  Beta-alanine en L-histidine.
  • Remt ophoping van melkzuur
  • 1150 mg bèta-alanine per capsule
  • L-histidine
  • Vitamine B6 en B5
  • Helpt bij herstel
Inhoud
 
90 capsules
Consumentenadviesprijs 14,70
Login om te bestellen
Beschrijving
Verbeter jouw fysieke prestaties!
Actieve aminozuren 
Beta-Alanine compressed caps zijn capsules met hoge kwaliteit gezuiverde gelatine. Makkelijk verteerbaar en bevatten die precieze porties met de actieve aminozuren:  Beta-alanine en L-histidine.  Het positieve effect van beta-alanine is het sterkste bij intensieve oefeningen die langer dan 1 minuut en korter dan 4 minuten duren. Je zult dus verschil voelen als je langere sets maakt of tijdens je cardio oefeningen.

Tegen melkzuur 
Beta-Alanine is een een niet-essentieel aminozuur dat het lichaam gebruikt voor de vorming van carnosine. Het stofje carnosine reguleert onder andere de PH-waarde en kan daarmee gedeeltelijk de ophoping van melkzuur in de spiercellen remmen waardoor normaal een prestatie achteruit gaat.

Herstel van spieren
L-histidine is een onderdeel van een semi-essentieel aminozuur dat zeer efficiënt samenwerkt met beta-alanine, de belangrijkste actieve stof in het lichaam. Met voldoende hoeveelheden van beide aminozuren wordt carnosine in het lichaam gecreëerd. Het helpt bij het herstel na een zware training.

Met extra vitaminen B5 en B6
Aangevuld met vitamine B5 en B6 om vermoeidheid en uitputting te verminderen en het energiemetabolisme te stimuleren is het een welkom supplement voor sporters die een zware training of wedstrijd voor de boeg hebben.
Voedingswaarde
MET BETA-ALANINE SAMENGESTELDE CAPS  van Nutrend voedingswaarden :
100 g1 capsule4 capsules bevat
Beta-alanine78 984 mg1 150 mg4 600 mg
L-histidine6 868 mg100 mg400 mg
Vitamine B5687 mg = 11 450% *10 mg = 167% *40 mg = 667% *
Vitamine B6172 mg = 12 286% *2,5 mg = 179% *10 mg = 714% *
* Referentie-inname
1 capsule: 1456 mg
Nettogewicht: 131 g
   
Ingrediënten
MET BETA-ALANINE SAMENGESTELDE CAPS van NutrendIngrediënten: beta-alanine, gelatine capsule (gelatine, kleurstof titaandioxide), L-histidine, vulstof magnesiumstearaat, calcium D-pantothenaat (vitamine B5), antiklontermiddel siliciumdioxide, pyridoxine hydrochloride ( Vitamine B6).
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: neem 60 minuten voor de training 2-4 capsules. De maximale dagelijkse dosis is 4 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Voedingssupplement, speciaal samengesteld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!  
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Beta-Alanine Compressed Caps

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.