Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

BCAA Compressed Caps

Nutrend

Nutrend - BCAA Compressed Caps - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - BCAA Compressed Caps - 120 capsules
Vóór de training helpt BCAA Compressed Caps om afbraak van spieren tijdens de inspanning te verminderen. Ná de training zorgen de BCAA’s voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft.
  • 1100 mg BCAA (2:1:1) per capsule
  • Voor spierherstel en spiermassa opbouwen
  • zonder suiker
  • Geschikt voor sporters die intensief trainen
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 19,90
Login om te bestellen
Beschrijving
BCAA een trio voor bouwen van spiermassa en herstel
BCAA Compressed Caps bevatten de essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in capsule vorm. De essentiële aminozuren met vertakte keten zijn door de capsules makkelijk in te nemen en mee te nemen. Per capsule wel 1100 mg BCAA in de verhouding 2:1:1 L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Zonder aminozuren kunnen spieren kunnen niet groeien. BCAA’s, zijn een speciale groep van deze aminozuren en is een van de meest onderzochte sportsupplementen en bewezen werking. Voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met BCAA, draagt bij aan minder spiervermoeidheid, spiergroei en sneller herstel. Ze verminderen de snelheid waarmee andere aminozuren worden afgebroken en betere eiwitabsorptie.

Wat doen aminozuren?
Eiwitten zijn gemaakt van lange reeksen moleculen die aminozuren worden genoemd. Aminozuren bouwen bijvoorbeeld cellen en repareren weefsel. Creëren energie, dragen zuurstof door het lichaam en vormen antilichamen. Ze zijn ook onderdeel van het enzym-, en hormonale systeem. Aminozuren zijn nodig om spieren, rode bloedcellen en honderden andere moleculen te bouwen. Er zijn 9 aminozuren die niet door het lichaam zelf kunnen worden aangemaakt en dus door voeding of via voedingssupplementen moeten worden aangevuld. De groep van negen aminozuren die het lichaam niet kan aanmaken, worden essentiële aminozuren genoemd.

Goede combinatie aminozuren in BCAA
In BCAA bevinden zich 3 van deze essentiële aminozuren namelijk L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Deze 3 bijzondere aminozuren (BCAA) hebben een gezonde natuurlijke anabole werking op de spierstofwisseling kort voor en meteen na- een zware inspanning. Na een krachttraining kan de inname van enkele grammen BCAA de stofwisseling in de celkernen van de spier positief beïnvloeden, waardoor de kracht toeneemt. BCAA Compressed Caps hebben een verhouding van 2:1: L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Het is niet voor niets dat er een dubbele dosis L-leucine in de formule is verwerkt. Uit onderzoeken is gebleken dat Leucine de spiereiwitopbouw met wel 16% verhoogt maar moet wel worden gecombineerd met andere aminozuren anders werkt het niet. De aminozuren  L-isoleucine en L-valine zijn dus toegevoegd om de werking van L-leucine te ondersteunen om spiermassa op te bouwen. Ze hebben wel invloed op de opname van suikers in spieren en de opbouw van spierglycogeen. Kortom een prachtige samenwerking waar jouw spieren van kan profiteren!

Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Voedingswaarde
BCAA Compressed Caps van Nutrend voedingswaarden: 
100 g6 caps
L-leucine50 g3 300 mg
L-isoleucine25 g1 650 mg
L-valine25 g1 650 mg
1 capsule: 1300 mg
Nettogewicht: 156 g
Bestemd voor: voor het intensief trainen van sporters.
Ingrediënten
BCAA Compressed Caps van Nutrend ingrediënten:L-leucine, L-isoleucine, L-valine, gelatinecapsule (gelatine, kleurstof titaandioxide), vulstof magnesiumstearaat, antiklontermiddel siliconendioxide.
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: neem 3 capsules 30 minuten voor de training of wedstrijd en 3 capsules onmiddellijk er na. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Voedingssupplement, speciaal samengesteld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

BCAA Compressed Caps

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.