Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

BCAA 2:1:1 Tabs

Nutrend

Nutrend - BCAA 2:1:1 Tabs - 150 tablets - Thumbnail
Nutrend - BCAA 2:1:1 Tabs - 150 tablets

In BCAA vind je 3 essentiële aminozuren. Deze aminozuren hebben -kort voor en meteen na- een zware inspanning een ondersteunende functie mbt hersel van spieren.

  • 1000 mg BCAA per tablet
  • Aminozuurverhouding van 2: 1: 1
  • Draagt bij aan de opbouw van spiermassa
  • Ondersteunt snel herstel van de spieren na de training
  • Perfect voor zowel kracht- als duursporters

Inhoud
 
150 tablets
Consumentenadviesprijs 23,50
Login om te bestellen
Beschrijving
Geen spiergroei zonder aminozuren
BCAA's (Branched Chain Amino Acids) behoren tot één van de meest effectieve voedingssupplementen in een sportvoedingsprogramma. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Spieren kunnen niet zonder hen groeien. Vertakte aminozuren, of BCAA's, zijn een speciale groep van aminozuren. Het is één van de meest onderzochte voedingssupplementen en heeft een bewezen werking. Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met BCAA, dragen bij aan spiergroei, minder spiervermoeidheid en sneller herstel. Ze verminderen de snelheid waarmee andere aminozuren worden afgebroken en betere eiwitabsorptie.  Een tekort aan deze aminozuren kan spierverlies veroorzaken.

Wat doen die aminozuren nu precies?
Eiwitten zijn gemaakt van lange reeksen moleculen die aminozuren worden genoemd. Aminozuren doen verschillende dingen als het bouwen van cellen en repareren van weefsel. Creëren van energie en vormen van antilichamen. Is onderdeel van het enzym-, en hormonale systeem. Ze zorgen er tevens voor dat het zuurstof door het lichaam wordt gedragen. Aminozuren zijn nodig om spieren, rode bloedcellen en honderden andere moleculen te bouwen. Er zijn 9 aminozuren die niet door het lichaam zelf kunnen worden aangemaakt en dus door voeding of via voedingssupplementen moeten worden aangevuld. De groep van negen aminozuren die het lichaam niet kan aanmaken, worden essentiële aminozuren genoemd. 


 

 

 
Voedingswaarde
BCAA 2: 1: 1 van Nutrend voedingswaarden:
100 g6 tabletten
L-leucine38,5 g3000 mg
L-isoleucine19,2 g1500 mg
L-valine19,2 g1500 mg
1 tablet: 1300 mg
Ingrediënten
BCAA 2: 1: 1 van Nutrend ingrediënten:L-leucine, L-isoleucine, L-valine, vulstof microkristallijne cellulose, antiklontermiddel magnesiumstearaat, vulstof verknoopte cellulosegom.
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: 3 tabletten 60 minuten voor een training, 3 tabletten onmiddellijk na een training of wedstrijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. 

Waarschuwing: voedingssupplement speciaal geschikt voor sporters. Melk en alcoholische dranken zijn niet geschikt. Kauw niet op de tabletten! Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen.

Bewaaradvies
Eenmaal geopend, bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en binnen 3 maanden gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C, niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

BCAA 2:1:1 Tabs

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.