Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

AAKG Compressed Caps

Nutrend

Nutrend - AAKG Compressed Caps - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - AAKG Compressed Caps - 120 capsules
AAKG capsules wordt gebruikt met name voor de eigenschap om de bloedvaten te verwijden waardoor de bloedstroom toeneemt en het de toevoer verbetert van zuurstof en voedingstoffen naar de spieren, die dan met een grotere intensiteit kunnen werken. De capsules zijn gemaakt van gezuiverd gelatine van goede kwaliteit zijn zeer licht verteerbaar en bevatten een precieze dosis van de actieve ingrediënten zoals arginine in combinatie met alfa-ketoglutaraat.
  • 1250 mg AAKG per capsule
  • Draagt bij aan herstel en opbouw van spiermassa
  • Bevat het aminozuur L-arginine in combinatie met alfa-ketoglutaraat
  • Verbetert de toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de spieren
  • In handige capsulevorm
Inhoud
 
120 capsules
Consumentenadviesprijs 17,95
Login om te bestellen
Beschrijving
AAKG capsules: bruikbare energie voor spieropbouw
AAKG compressed caps met Arginine gebonden aan alpha-ketoglutarate. Alpha-ketoglutarate is onderdeel van de zogenaamde citroenzuurcyclus ( de Krebs cyclus). De citroenzuurcyclus is betrokken bij het omzetten van koolhydraten, eiwitten en vetten naar bruikbare energie. Alpha-ketoglutarate is toegevoegd aan arginine zodat het zorgt dat de ingenomen arginine ook echt gebruikt kan worden en niet wordt afgebroken door het lichaam.

Verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren
Sporters gebruiken AAKG capsules met name voor de eigenschap om de bloedvaten te verwijden waardoor de bloedstroom toeneemt en het de toevoer verbetert van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren, die dan met een grotere intensiteit kunnen werken. De AAKG capsules zijn gemaakt van gezuiverd gelatine van goede kwaliteit zijn zeer licht verteerbaar en bevatten een precieze dosis van de actieve ingrediënten

Bestemd voor: trainingsupplementatie, voor intensieve sporters.

 
Voedingswaarde
AAKG COMPRESSED CAPS van Nutrend:
100 g1 capsule2 capsules bevat
L-arginine-alfa-ketoglutaraat86 745 mg1 250 mg2 500 mg
1 capsule: 1441 mg
Nettogewicht: 17209 g (120 capsules).
 
Ingrediënten
AAKG COMPRESSED CAPS van Nutrend:L-arginine-alfa-ketoglutaraat, gelatinecapsule (gelatine, kleurstof titaandioxide), vulstof magnesiumstearaat, antiklontermiddel siliciumdioxide.
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: neem 1 capsule 60 minuten voor de training/wedstrijd en 1 capsule onmiddellijk na de training of wedstrijd. De maximale dagelijkse dosis is 2 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Voedingssupplement, speciaal samengesteld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

AAKG Compressed Caps

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.