Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw
Producten vending machine

AAKG 7500

Nutrend

Nutrend - AAKG 7500 - Blackcurrant | 20 x 25 ml - Thumbnail
Nutrend - AAKG 7500 - Blackcurrant | 20 x 25 ml

AAKG 7500 zorgt niet alleen voor een grotere spiermassa en sneller herstel na de training, maar leidt ook tot sterkere en strakkere spieren tijdens work-outs met een spierpomp waarbij spieren groter ogen en aanvoelen.

  • 100% pure arginine
  • In makkelijk mee te nemen ampul
  • Voor opbouw spieren
  • Sneller herstel spieren
  • 7500 mg AAKG in een monodosis

InhoudSmaak
Blackcurrant 
20 x 25 mlLogin om te bestellen
Beschrijving
Makkelijker transport van voedingsstoffen naar spieren
Het aminozuur L-arginine in AAKG 7500 Nutrend is het belangrijkste element in de stikstofmonoxide-synthese waardoor bloedvaten worden verwijdt en bloedtoevoer toenemen. Dit leidt tot een verhoogde zuurstof- en voedingsstof toevoer richting het hart en andere spieren zorgen dat deze met grotere intensiteit kunnen werken. Dit heeft niet alleen een grotere spiermassa en sneller herstel na de training tot gevolg, maar leidt ook tot sterkere en strakkere spieren tijdens workouts met een spierpomp waarbij spieren groter ogen en aanvoelen Het semi-essentiële aminozuur L-arginine is een integraal onderdeel van complex eiwit. Een voldoende hoeveelheid van deze hoogwaardige proteïne ondersteunt spiergroei.

Wat is AAKG?
AAKG is arginine waaraan alpha-ketoglutarate is gebonden. Alpha-ketoglutarate is onderdeel van de zogenaamde de Krebs cyclus, of zoals het wel wordt genoemd citroenzuurcyclus. Deze is betrokken bij het omzetten van koolhydraten, vetten en eiwitten in een bruikbare energievorm. De toevoeging van Alpha-ketoglutarate aan arginine zorgt ervoor dat meer van de ingenomen arginine ook daadwerkelijk gebruikt kan worden en niet wordt afgebroken. Van AAKG is tevens  aangetoond dat het groeihormonen bevordert en de uitscheiding van insuline verbetert, leidend tot anabole effecten en dus spiermassa. In een monodosis van AAKG 7500 van NUTREND ontvangt u meer L-arginine dan u kunt krijgen van 100 g gedroogd eiwit of 150 g mager rundvlees of kalkoenvlees.
Voedingswaarde
AAKG 7500 van Nutrend voedingswaarden:
 100 ml25 ml12,5 ml
L-arginine-alfa-ketoglutaraat30 000 mg7 500 mg3 750 mg
Ingrediënten
AAKG 7500 van Nutrend ingrediënten: Water, L-arginine-alfa-ketoglutaraat, zuurteregelaar citroenzuur, conserveermiddel kaliumsorbaat, zwarte bessenemulsie (aroma, kleurstoffen E 122 - kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen en E 133), conserveermiddel natriumbenzoaat , zoetstoffen sucralose en acesulfame K.
Gebruiksaanwijzing

Neem een 1/2 dosis (aangegeven door een markering op het etiket), 30 minuten vóór de fysieke prestaties. Neem het product niet voor het slapengaan in. De maximale dagelijkse dosis is 12,5 ml. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

WAARSCHUWINGEN: Diabetici mogen AAKG niet gebruiken omdat dit een invloed kan hebben op de bloedsuikerspiegel.Arginine zonder lysine kan de replicatie van het herpesvirus stimuleren als u het heeft.

Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Met zoetstoffen. Speciaal ontwikkeld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven! Buiten het bereik van kinderen houden!
Bewaaradvies
Bewaren bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

AAKG 7500

Nutrend

Uw winkelmandje is leeg.

Favoriete producten

Uw favoriete producten lijst is leeg.